FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SAKARYASPOR

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA „Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”

Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +27   FOTO
Rapid - Sakaryaspor în Antalya / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 18:16 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 19:12

Spiritele au escaladat în minutul 80 din Rapid - Sakaryaspor 3-3, după golul de 3-2 al formației bucureștene. În tabăra turcilor era să se lase cu bătaie!

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Rapid a înregistrat un rezultat de egalitate în primul meci amical al iernii, 3-3 cu Sakaryaspor. Giuleștenii au condus o singură dată, cu 3-2, după ce au beneficiat de un autogol în minutul 80.

„Păruială” la meciul Rapidului cu Sakaryaspor

Reluarea jocului a durat mai mult decât ar fi trebuit, pentru că spiritele au escaladat în tabăra turcilor. 

Stoperul ghanez Isaac Donkor s-a luat la harță cu un om din propria echipă, membru al staff-ului tehnic! Mai mulți colegi de-ai fundașului au intervenit și au mers către banca tehnică pentru a-i despărți pe cei 2, inclusiv portarul lui Sakaryaspor.

Totul s-a încheiat cu înlocuirea lui Donkor, scos de pe teren în minutul 82. Meciul a fost apoi reluat.

În timpul răfuielii, Cristian Săpunaru comenta amuzat de pe margine, adresându-i-se unui coechipier de pe teren: „Daaa, impune-te! Piți, îl iei tu pe numărul 10, îl iau eu pe celălalt...”.

Donkor a jucat în Superligă!

Isaac Donkor, „scandalagiul” de astăzi, joacă pentru Sakaryaspor din iulie 2022, adus gratuit de la Adanaspor. El a ajuns în Turcia în septembrie 2020 și a trecut și prin România, evoluând la Universitatea Craiova între iulie 2018 și septembrie 2019.

La Craiova, Donkor a jucat 34 de meciuri, în care a înscris 1 gol și a pasat decisiv la alte două.

Rapid a remizat cu Sakaryaspor

Rapid s-a văzut condusă la pauza meciului și din nou în minutul 51, după numai 3 minute de la golul prin care Paul Iacob restabilise egalitatea. Albion Rrahmani a „dinamitat” partida odată ce a intrat pe gazon, în minutul 62.

Golgheterul kosovar, revenit după o accidentare gravă la gleznă, a fost activ, implicat în toate fazele de atac ale giuleștenilor. Efortul i-a fost răsplătit în minutul 73, când Rrahmani a transformat fără emoții un penalty pe care tot el îl obținuse, pentru scorul de 2-2. 

În ultimele 10 minute de joc s-au mai înscris două goluri. Prima dată a lovit Rapid, autogol Çağlayan Menderes în minutul 73, apoi stoperul turc s-a revanșat și a închis tabela la 3-3 cu o lovitură de cap extrem de puternică.

VIDEO Cătălin Cîrjan rămâne la Rapid: „Ne gândim la titlu!”

Tot despre Rapid - Sakaryaspor:

Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor
Rapid
Toate cele 3 transferuri ale Rapidului au debutat » Cum s-au mișcat: unul satisfăcător, unul risipitor și altul truditor
Dificultăți tehnice :) » Cum a ajuns Rapid să fie „condusă” la 11 goluri în amicalul de astăzi
RAPID - SAKARYASPOR
Dificultăți tehnice :) » Cum a ajuns Rapid să fie „condusă” la 11 goluri în amicalul de astăzi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează