FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prea puţin

Articol de , - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

Dinamo a respins oferta lui PSG, care ar fi vrut să plătească doar un milion de euro pentru Florin Bratu.

Paris St. Germain a oferit un milion de euro, bani ce ar urma să fie plătiţi în trei rate, pentru achiziţionarea lui Florin Bratu, însă Dinamo a refuzat pro­pu­nerea! Roş-albii au gîndit prag­matic. “Suma este prea mică pen­tru valoarea lui Florin. În plus, dacă l-am da pe Bratu pe un milion, ce fotbalist să luăm pe aceeaşi sumă şi de acelaşi calibru?!” a fost explicaţia roş-albilor.

PSG, formaţia clasată pe locul 16 în ultima ediţie a campionatului din Hexagon, îl vrea neapărat pe Bratu, văzîndu-l înlocuitorul per­fect pentru idolul Parisului, por­tughezul Pauleta.

Dar “cîinii” speră să mărească miza unei eventuale afaceri, în condiţiile în care şi Beşiktaş, şi Olympiakos s-au arătat interesate de serviciile atacantului de 28 de ani, care a înscris 17 goluri în sezonul trecut.

Mircea Rednic a cerut insistent ca internaţionalul să rămînă la echipă. Şansele lui Bratu de a fi lăsat să plece în străinătate ar creşte dacă grupările interesate de el vor fi de acord să achite peste două milioane de euro.

400.000 euro i-a plătit anul trecut Dinamo lui Nantes pentru repatrierea lui Bratu.

Galliquio, înapoi în Peru

După ce Mircea Rednic a declarat că nu mai contează pe serviciile lui John Galliquio (foto) în sezonul viitor, fundaşul ar agrea o întoarcere la Universitario de Deportes, unde a mai evoluat în trecut în trei rînduri. Dar şefii grupării din Peru i-au transmis impresarului că îl primesc înapoi pe Galliquio doar dacă vine gratis! Fotbalistul de 28 de ani şi-a reconstruit casa, afectată de seismul ce a avut loc anul trecut în America de Sud, cu ajutorul salariului de 188.000 de dolari pe an de la Dinamo şi a fost rugat de soţie să se transfere undeva mai aproape de familie.

Kowalewski în locul lui Namaşko

Dinamo n-a ajuns la nici un acord cu cei de la FC Tiraspol pentru achi­zi­ţio­narea portarului Namaşko (22 de ani). Moldovenii cereau 50.000 de dolari peste oferta “cîinilor”, de 300.000 de dolari şi 20 la sută dintr-un eventual transfer extern. În plus, Namaşko solicita un salariu anual de 200.000 de dolari, cu 80.000 mai mult decît propunerea lui Dinamo. Roş-albii se vor orienta către alţi goal­keeperi, pe listă fiind şi Wojciech Ko­­walewski (31 de ani), polonezul care a jucat la Spartak Moscova cînd ruşii i-au eliminat pe dinamovişti, în 2003.

ALTE ŞTIRI DINAMO

Nantes aşteaptă o contraofertă de la Dinamo pentru atacantul Luigi Pieroni, după ce pe fir au intrat Grenoble şi Valenciennes, care ar da aproximativ 600.000 de euro pentru belgian.

Vasile Turcu (foto) l-a lăudat ieri pe Florentin Pe­tre: “Este un băiat extraordinar, un jucător-em­ble­mă pentru noi. Dar nu pot să impun eu fotbalişti, Dinu şi Rednic decid transferurile”.

Dinamoviştii vor un fundaş dreapta de 27 de ani, Darko Dunjici de la Zoria Lugansk, prima ligă din Ucraina. Preţul apărătorului sîrb este de aproximativ 500.000 de euro.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (6)
 •  08 Iunie 2008, 18:32

bubu taci tata ca bratu e bun la dinamo,ori tu il compari cu gloaba de miranda

 •  08 Iunie 2008, 10:24

mai fraerilor rapidisti sau stelisti ce santeti voi de gloabe.cand a dat ma vreodata un atacant de la voi 17 goluri intr-un campionat? atunci sa mai vorbiti si voi ma ciobanilor sau tiganilor ce sunteti///.

 •  08 Iunie 2008, 08:25

Daca pe Miranda ati dat 1,5 milioane $, Bratu vqaloreaza cel putin 2,5 milioane $, avand in vedere ca pe Miranda s-a dat cel putin dublu decat merita. Insa ar fi cea mai mare prostie sa se renunte la Bratu, mai ales ca si Rednic il place foarte mult. Nu-l vindeti pe Bratu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează