FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Poli Iași - Dinamo // Îl forțează pe Facundo Mallo? Ce planuri are Mircea Rednic pentru duelul cu moldovenii

Facundo Mallo a debutat pentru Dinamo în amicalul cu Arsenal Tunari, 3-1
Facundo Mallo a debutat pentru Dinamo în amicalul cu Arsenal Tunari, 3-1

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 09:50

Mircea Rednic se gândește să-l titularizeze pe noul stoper Facundo Mallo în meciul cu Poli Iași, din Copou, neavând încredere în tinerețea cuplului Ciobotariu-Grigore.

Mircea Rednic are probleme serioase înaintea partidei cu Poli Iași de vineri seara. Klimavicius e în continuare accidentat, iar „Puriul” nu ar vrea să riște cu un cuplu de stoperi neexperimentat, format din Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore, ambii în vârstă de 20 de ani. 

Conform surselor GSP, Rednic se gândește serios să-l titularizeze pe Facundo Mallo, 24 de ani, cu toate că acesta nu este încă pus la punct din punct de vedere fizic. Antrenorul lui Dinamo consideră optim să aibă un cuplu de fundași centrali format dintr-un jucător experimentat și unul tânăr, care să crească valoric treptat.

Miza pe veterani

Titular incontestabil până acum a fost Linas Klimavicius, dar acesta a ieșit accidentat în minutul 12 al partidei cu Chiajna și va mai fi indisponibil minimum două săptămâni din cauza unor probleme la aductori.

Frica lui Rednic este una întemeiată având în vedere că după accidentarea lui Klimavicius, Ciobotariu și Grigore au făcut pereche în apărare, iar echipa a încasat două goluri de la Chiajna, meciul terminându-se la limită 3-2.

Mircea este recunoscut ca fiind un tehnician care nu se bazează cu precădere pe tineri. În mandatul anterior de la Dinamo, acesta a adus fundași centrali foarte buni pentru campionatul României: Puljici, Mevlja și Bunoza. În momentul în care lui Rednic i s-a cerut să fie promovat Nedelcearu, pentru a putea fi vândut, Ionuț juca mereu lângă un „greu” ca Puljici sau Mevlja, care aveau și roluri de coordonatori ai liniei defensive.

1gol în 9 meciuri a marcat Klimavicius pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

8meciuri a jucat Ciobotariu jr. în acest sezon de L1. Grigore a bifat 19 partide în tricoul "câinilor"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează