FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

FOTO „Copilul” noului antrenor și-a îngenuncheat echipa în 4 zile » 3 gafe inexplicabile, două în lupta pentru evitarea retrogradării

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 17:19 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 18:21

Octavian Vâlceanu continuă prestațiile dezastruoase la FC Voluntari. A gafat inexplicabil la două goluri cu Poli Iași și echipa lui a pierdut cu 1-3.

Asta după ce în urmă cu 4 zile a făcut o altă gafă uluitoare, cu Corvinul, în semifinalele Cupei României Betano. Atunci, la scorul de 2-1 pentru hunedoreni, a scăpat mingea în față și Coman a făcut 3-1, închizând partida.

+18 FOTO

Octavian Vâlceanu, gafe inexplicabile la FC Voluntari

Voluntari a fost condusă de Poli Iași, dar a egalat prin Nemec. Duelul cu implicații serioase la retrogradare a fost apoi „tranșat” de Vâlceanu, care a făcut două gafe uriașe.

Mai întâi, a ieșit să prindă o centrare lungă, din stânga. Doar că a ales procedeul greșit, s-a dus cu o mână spre minge, a atins balonul, apoi l-a scăpat direct în fața unui adversar. Stefanovici a fost pe fază și a marcat pentru 2-1 cu poarta goală.

Apoi, și-a îngropat definitiv echipa în Copou. A primit o pasă de la Armaș și a vrut să degajeze, dar a făcut-o în primul adversar, Harrison, care l-a presat ușor. Balonul a intrat în plasă și Poli Iași a câștigat 3 puncte mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Vâlceanu a intrat în poartă de la venirea lui Florin Pîrvu

Vâlceanu a fost titular în primele 9 etape din Liga 1 în acest sezon, dar a fost ulterior trecut pe bancă și înlocuit cu Jesus Fernandez. A redevenit titular după instalarea lui Florin Pîrvu pe banca ilfovenilor.

Cei doi au lucrat împreună sezonul trecut, la Petrolul, echipă de la care Vâlceanu ajungea la Voluntari în vara lui 2023.

În primele 3 partide ca titular după venirea lui Pîrvu, Vâlceanu a luat doar un gol, la 1-1 cu Oțelul. Cu el între buturi, Voluntari le bătuse pe Hermannstadt, 1-0, și Petrolul, 4-0. Apoi, au urmat gafele inexplicabile cu Corvinul și Poli Iași.

Clasamentul din play-out

Citește și:

Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out
FCU CRAIOVA - DINAMO
Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out
Hagi i-a confirmat! Aspectul care îi va da mari bătăi de cap lui Dan Petrescu la CFR Cluj
CFR Cluj
Hagi i-a confirmat! Aspectul care îi va da mari bătăi de cap lui Dan Petrescu la CFR Cluj

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
silviustd
silviustd  •  20 Aprilie 2024, 18:46

Dă și el meciurile să facă un ban

C_S_A_Miloaga
C_S_A_Miloaga  •  20 Aprilie 2024, 18:46

Parnaie de portar,greseli la Hunedoara si aici 2...:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează