FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Note de la 4 la 8 în derby-ul FCSB - Rapid » Cine s-a remarcat și cine a dat greș: „Și-a complicat iar existența în raport cu Becali”

GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților derby-ului FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan +34   FOTO
GSP a analizat prestațiile performerilor și restanților derby-ului FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 04:56 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 08:49

FCSB - RAPID 2-2. Analiza om cu om a actorilor din derby-ul bucureștean. Cine a impresionat și cine a lăsat de dorit în confruntarea orgoliilor de pe Arena Națională. GSP.ro a asistat la derby și prezintă principalele concluzii.

Dan Șucu, exploziv după FCSB - Rapid » Cel mai dur discurs de la intrarea în fotbal: „Acum înțeleg”
FCSB - Rapid
Dan Șucu, exploziv după FCSB - Rapid » Cel mai dur discurs de la intrarea în fotbal: „Acum înțeleg”

Notele de la FCSB

Târnovanu (5) » A încasat pe colțul portarului primul gol al Rapidului, intervenind târziu la șutul lui Krasniqi. Un gol ce putea fi evitat.

V. Crețu (6) » „Pisica cu nouă vieți de la FCSB”, cum s-a autointitulat recent, a ieșit cu fruntea sus dintr-un nou derby, fără greșeli majore în dreptul său. Sigur pe el, nu s-a complicat, așteaptă medalia pentru a-și face apusul carierei și mai frumos.

Chiricheș (5) » Dincolo de accidentarea care-l scoate iar din circuit, a fost depășit în minutele de asediu ale Rapidului din prima repriză. Nota cinci, cu indulgență.

Ngezana (6) » Util, cu o adaptabilitate sesizabilă, s-a sincronizat bine cu Dawa după ce camerunezul a intrat în locul lui Chirciheș. Sud-africanul e punct fix, indiferent de numele celui cu care face cuplu.

Radunovic (6) » N-a avut viață ușoară la șarjele giuleștenilor din prima parte, s-a scos cu assist-ul oferit lui Băluță în repriza a doua. Muntenegreanul a crescut progresiv, pe măsură ce meciul înainta.

Lixandru (5) » Nu s-a apropiat de versiunea pe care o afișase la precedentele apariții. Mai multe erori, mai multe inexactități.

Șut (5) » Modest în prima repriză, aproape decuplat, dar s-a reinventat odată cu coechipierii după pauză.

Olaru (8) » Reacție și finalizare de fotbalist la faza golului, prezență de spirit și senzația că, de data aceasta, el e cel care a tras echipa după el, nu Coman. Foarte implicat inclusiv pe fază defensivă.

Oct. Popescu (6) » Are meritul de a fi stat la originea primului gol, pătrunderea sa i-a derutat puțin pe rapidiști, care nici nu l-au blocat pe Tavi, nici nu l-au scanat pe Olaru. Tot el l-a angajat pe Olaru la faza din care a rezultat golul egalizator.

Miculescu (4) » Realizări minuscule, plus o ratare inexplicabilă pe final de primă repriză, când a ratat incredibil șansa de a egala la doi. Nepuntincios, și-a complicat iar existența în raport cu Becali, iar patronul nu l-a menajat după meci.

Fl. Coman (6) » A pierdut majoritatea duelurilor directe cu Braun, care i-a făcut „zile fripte” tot meciul! Mult mai neinspirat decât de obicei, n-a venit cu acel plus de magie cu care se remarcase la Cluj.

Au mai jucat:

Dawa (6) » A primit misiunea deloc facilă de a-l înlocui pe Chiricheș, după accidentarea „veteranului”. Și-a făcut treaba cu brio, dar, ce-i drept, nici nu a prins pe teren momentele critice din primul sfert de oră, când replica Rapidului a năucit-o pe FCSB.

Alexandru Băluță (7) » A revitalizat instant ofensiva, a produs în doar câteva minute pericol cât nu reușise Miculescu timp de o repriză. La locul potrivit la golul egalizator, a fost cel mai energic jucător din partea a doua.

Baba Alhassan (-) » Introdus în minutul 77, a jucat prea puțin pentru a fi notat.

Radaslavescu (-) » Introdus în minutul 77, a jucat prea puțin pentru a fi notat.

Antrenor: Elias Charalambous (6)

Cele mai spectaculoase imagini de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Cele mai spectaculoase imagini de la FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+30 FOTO

Notele din tabăra Rapidului

Aioani (6) » Nu are pe conștiință golurile, în rest a fost alert, a avut activate toate simțurile.

Braun (7) » Nu-i ușor să-i ții piept lui Florinel Coman, iar Braun a făcut-o remarcabil timp de un meci întreg! „Lateralul” Rapidului s-a furișat în mintea lui Coman, i-a ghicit toate intențiile și a reușit inclusiv două tackling-uri de mare clasă. Ar fi primit un calificativ mai mare, dar are o doză de vină la golul de 2-2.

Săpunaru (5) » S-a hrănit din ostilitatea venită din mai toate colțurile stadionului. Are câteva boacăne mari sezonul acesta, n-a fost cazul de vreo eroare majoră aseară. Totuși, Băluță a înscris de lângă el la 2-2.

P. Iacob (5) » Și-a ieșit din ritmul pe care-l avea la începutul acestui an. Când el și Săpunaru suferă, se clatină întreaga echipă. A părut vulnerabil în unele momente, mai ales după ce s-a ales cu un cartonaș galben în minutul 37

Borza (6) » Încearcă să-și reintre în mână, doar că perioada nu-i tocmai una fastă pentru defensivă și pentru întreaga echipă a Rapidului. Cum marea bătălie s-a dat pe celălalt flanc, nu-i foarte concludent ce am văzut la Borza aseară.

Hromada (5) » A sfârșit meciul pe targă, în durere. Oricum, nu fusese nici pe departe seara lui.

Oaidă (5) » Destul de ezitant la reîntâlnirea cu foștii colegi, s-a ales încă din minutul 20 cu un cartonaș galben.

Hasani (6) » S-a ridicat la nivelul colegilor din ofensivă, dar are motive de năduf: arbitrul Bîrsan i-a anulat incorect golul de 3-1.

Krasniqi (7) » Golul lui a stopat avântul FCSB-ului și a consemnat totodată revenirea la viață a „legiunii kosovare” de la Rapid. Cel mai bun meci din ultima perioadă, fără dubii.

Rrahmani (8) » Assist, viziune, plasament, finalizare. A fost din nou acel Albion de care fanii Rapidului s-au îndrăgostit. De departe atacantul #1 în România.

Petrila (6) » A avut ceva chef de fotbal, chiar a irosit o ocazie bună a rapidiștilor pe final de primă repriză, plus assist-ul pentru Rrahmani. Totuși, nu se apropie nici acum de versiunea de dinainte de accidentare.

Au mai jucat:

Emmers (6) » Trimis la nevoie în luptă, după ce Hromada a părăsit terenul cu Ambulanța. A avut parte de 40 de minute complicate, însă nu a greșit, din contră, a venit cu un plus de luciditate de pe bancă.

Burmaz (5) » Unde-i acel atacant letal de la începutul anului? Sârbul are aproape două luni de când nu s-a mai întâlnit cu golul, nu-și mai găsește locul în teren și nici chimia cu coechipierii nu pare a fi una grozavă în acest moment.

Funsho Bamgboye (5) » Lobonț i-a acordat mai bine de 20 de minute nigerianului, doar că Rapidul își luase deja adio de la orice intenție ofensivă. Rareori s-a întâlnit cu mingea.

Antrenor: Bogdan Lobonț (6)

Arbitru: Marcel Bîrsan (4). Asistenți: George Florin Neacșu (4), Laszlo-Imre Bucsi (5) » Specialiștii în arbitraj susțin că Bîrsan și colegii săi au procedat greșit anulând golul lui Hasani, cel prin care Rapidul s-ar fi desprins la 3-1. George Neacșu e tușierul care a ridicat fanionul la faza respectivă.

VIDEO GSP a surprins atmosfera din stadion de la FCSB - Rapid: mii de blitz-uri s-au aprins după minutul 85

Citește și alte știri din Superligă:

Mihai Pintilii își vede elevul direct titular la Euro 2024: „Fără să fiu subiectiv!”

EXCLUSIV Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

EXCLUSIV Rusescu a comparat cele 3 echipe alături de care a luat titlul cu actuala trupă a FCSB-ului » A notat cele 4 formații pe baza a 8 parametri esențiali și a dat verdictul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
Dobermannul
Dobermannul  •  21 Aprilie 2024, 15:49
Postat de Silver1953 pe 21 Aprilie 2024, 15:00

O adunatura de jucatori (talentati , fara indoiala) care joaca doar din ura contra unei singure echipe , in rest fiind ciuca batailor , asta este Rapidul ! Vai de capul lor !

Exact si ideea asta cu "suntem persecutati de toti" ii blocheza complet.

Dobermannul
Dobermannul  •  21 Aprilie 2024, 15:25
Postat de username_2 pe 21 Aprilie 2024, 15:10

aia cu comentariile a fost de toată jena, or fi avut vreo problemă tehnică da nici n-au dat vreo explicație despre ce s-a întîmplat, din minim respect față de cei care încă îi mai citesc...da cît respect ne acordă ei nouă, cam tot atîta și noi lor

Adica au intrerupt comentariile cu cateva ore inainte de meci, au publicat cateva extem de putine comentarii dupa miezul noptii si apoi nimic decat dupa ora 13 azi. In schimb au bagat o puzderie de articole cu Rapid dezavantajat fara nici-o posibilitate de a fi combatuti. Acum degeaba mai comentam ca baga in fata altceva cat mai mult ca sa treaca manipularea de aproape 24 de ore. Jurnalism de doi bani.

username_2
username_2  •  21 Aprilie 2024, 15:10
Postat de Dobermannul pe 21 Aprilie 2024, 10:17

Sa va dau un exemplu de asa nu. Cum sa iei de bune niste note acordate de o revista hater FCSB. Aseara ne bubuiau la cap cu Rapid urgisita de arbitru in studioul DIGI Moraru, Decebal Radulescu si Avram iar pe Ilie Dumitrescu l-au dat afara din emisune ca dupa cateva minute la inceput n-a mai aparut si nici vorbit o ora. Ce facea GSP in timpul asta? Bubuia la articole anti FCSB si pro Rapid si ne-a inchis zona de comentarii. Halal jurnalism sportiv.

aia cu comentariile a fost de toată jena, or fi avut vreo problemă tehnică da nici n-au dat vreo explicație despre ce s-a întîmplat, din minim respect față de cei care încă îi mai citesc...da cît respect ne acordă ei nouă, cam tot atîta și noi lor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează