FOTBAL  »  Superliga  »  

Nemulţumit de ofensivă

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2008 00:00

Antrenorul Ion Marin a recunoscut că echipa sa suferă în ofensivă, avînd în acest moment cel mai slab atac din prima ligă, cu 15 goluri marcate în 25 de meciuri.

“Este a şasea etapă cînd atacul nostru este steril. Pînă la urmă şi jocul egal era bun, pentru că însemna un punct. Dacă nu vom rezolva problema atacului, vom avea probleme mari”, a spus tehnicianul Farului

Ion Marin i-a luat apărarea atacantului Emil Nanu, contestat de suporteri:

“În opinia mea, Nanu a jucat mai bine decît Chico. Daca nu-l susţinem un pic pe Nanu, îl curăţăm şi nu ştiu dacă Chico este acela care să ne rezolve problema. Poate este bine să-i acceptăm şi să-i încurajăm pînă la capăt, pentru că altă soluţie nu văd”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  25 Martie 2008, 21:11

Marine hai ma ca stii unde sunt ...Tibor Moldovan,Mihai Gurita,Dani Chigou ??? spune maaaaaaa firai al dracu !!! X( cu NANU TAU ... PLEACA LA TULCEA NANU PLEACA LA TULCEA !!!!!!! NANULE IA MAI LASA-NE !!!! DORIM JUCATORI NU COPII DE MINGII !!! (referire Emil Nanu golgheteru din Liga 2 sezonu precedent venit odata cu domnu` presedinte Gache care face clubul de ras !!! din cauza lui suntem unde suntem !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează