FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă s-a destăinuit la emisiunea lui Ioaniţoaia: "O să depăşesc Steaua în doi ani"

Dinamoviștii n-au mai luat titlul din 2007, iar în Europa deziluziile au venit una după alta +1   FOTO
Dinamoviștii n-au mai luat titlul din 2007, iar în Europa deziluziile au venit una după alta

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 20:25

Negoiţă le promite suporterilor că Dinamo îşi va depăşi în scurt timp rivala de-o viaţă.

Invitat special al lui Ovidiu Ioaniţoaia (foto 2) la emisiunea "Tribuna Zero", de la Europa FM, Ionuţ Negoiţă a intrat în dialog telefonic cu o mulţime de fani şi a dezvăluit planurile imediate pe care le are la Dinamo.

Cel mai tînăr patron din Liga 1, 39 de ani, susţine că are un proiect cee se întinde pe doi ani şi care are drept scop devansarea Stelei. "Mă deranjează că se discută doar despre roş-albaştri peste tot. Vreau ca Dinamo să ajungă peste Steaua, să fim noi numărul unu!".

Negoiţă mai spus: "Vreau ca Dinamo să fie un club modern, occidental în adevăratul sens al cuvîntului. Proiectul meu ia foarte în serios sectoarele de marketing, merchandising şi imagine. Vorbind realist, am nevoie de doi ani pentru a construi ce mi-am propus, dar mă interesează şi rezultatele imediate pentru că vorbim de Dinamo, un club cu tradiţie. Scopul principal este să construiesc ceva solid pentru viitor, fără fluctuaţii. Trebuie să avem atît stabilitate financiară, cît şi sportivă".

Fără stadion la Glina
Noul boss al roş-albilor a negat informaţiile cum că ar dori să construiască o nouă arenă în zona Glina, în marginea Bucureştiului, şi a spus că doreşte un stadion la standarde acceptabile în Ştefan cel Mare: "Chestiunea cu stadionul în Glina este doar o dezinformare. În ultima perioadă mi-am făcut şi mulţi duşmani. Cred că între 3 şi 5 ani se poate construi o arenă modernă în Ştefan cel Mare".

"Rapid, Dinamo şi Steaua sînt branduri puternice. Îmi pare rău de Rapid, sper să se redreseze pentru că România are nevoie de toate cele trei mari cluburi. Competiţia generează rezultate" (Ionuţ Negoiţă, preşedinte CA Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Negoiţă e noul preşedinte CA
S-au semnat actele prin care Ionuţ Negoiţă a preluat pachetul de acţiuni de la Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu - acum deţinînd 88,96% -, dar şi toate datoriile clubului. Negoiţă e noul preşedinte al Consiliului de Administraţie, în timp ce Cornel Dinu va rămîne acţionar, cu 0,04%, iar Nicolae Badea va avea funcţia de preşedinte fondator şi va deţine în continuare 11 procente la AFC Dinamo 1948, unde mai figurează şi "vechi cadre de conducere", precum Nicolae Berechet şi Dan Matei Agathon.

Amical la Zărneşti
Dinamoviştii vor disputa azi, de la ora 16:00, o partidă de verificare la Zărneşti, la 22 de kilometri de Poiana Braşov, unde sînt cantonaţi. "Cîinii" vor juca împotriva gazdelor de la Torpedo, din Liga a 5-a. Elevii lui Ţălnar au avut programate ieri două antrenamente, unul la Ghimbav, celălalt alergări pe pante la Stîna de Vale, la fel se va întîmpla şi mîine, iar de vineri se va reveni la Bucureşti, urmînd ca jucătorii să primească două zile libere.

Rullo vine, şeful nu-l vrea
Italianul Erminio Rullo era aşteptat în Poiana Braşov aseară, însă dinamoviştii se contrazic în privinţa achiziţionării fundaşului stînga. Agenţii fotbalistului de 29 de ani susţin că acesta va semna un contract pînă în vară cu "cîinii", însă Ionuţ Negoiţă a declarat la "Tribuna Zero", emisiune moderată de Ovidiu Ioaniţoaia: "Au fost nişte discuţii pentru Rullo, dar nu mai vine, nu se pune problema".

Inbox:
- Azi, la ora 20:00, va avea loc tragerea la sorţi pentru ediţia a patra a Cupei Cornel Dinu pentru companii, care se va desfăşura pe terenurile sintetice din Ştefan cel Mare. S-au înscris un număr record de formaţii, 56, printre care şi cea a GSP.
- Dinamo a pus în vînzare tichete pentru partida cu Astra, de duminica viitoare, online, pe biletedinamo.ro, iar de săptămîna viitoare şi la casele de bilete. Preţuri: 10 lei - peluze, 15 lei şi 20 lei - tribuna a II-a, 50 lei - VIP 2, 80 lei - VIP 1, 200 lei şi 300 lei - loje.
- Negoiţă doreşte să aducă foşti jucători ai lui Dinamo: "Vreau să acord o mare atenţie fostelor glorii, sînt implicaţi în proiectul meu, să vadă că nu sînt uitaţi".

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (24)
peryfery
peryfery  •  21 Martie 2013, 18:15

Mama sa vezi tu Dinamo ia liga campionilor si supercupa ,si al doilea an mai joaca o finala de liga campionilor si o intrece pa Steaua.........Negoita ma lasi..ai ma trezestete!!!!

acid02
acid02  •  21 Martie 2013, 13:34

sa fie,..FCD!!!!

malakian
malakian  •  21 Martie 2013, 13:21
Postat de nemonyta pe 21 Martie 2013, 12:15

asa s-a zis si dupa performanta stelei din 2006 iar dupa asta...7 ani nu a mai miscat nimic. facem pariu ca la anul steaua nu termina in primii 3? eu is dispus sa pariez orice pe ideea asta

Pai nu m-ar mira sa se intample ce spui tu. La Steaua, succesul in acest sezon nu a venit ca urmare a unei strategii bune, pe termen lung. Au fost adusi niste jucatori promitatori si norocul a facut ca ei sa confirme (Chipciu, Chiriches, Popa, Gardos, Rusescu). Daca vinde din astia si aduce sperante gen Mihai Costea, Alex Tudose, Plesan sau Szekely, s-a terminat smecheria. Mai pleaca si Reghe si s-a terminat smecheria.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează