FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR, SÂMBĂTĂ, 20:00

Minteuan, pus pe glume la conferința de presă: ”Am contract pe viață cu CFR Cluj + Ce sfat i-a dat lui Camora

Alin Minteuan, CFR Cluj
Alin Minteuan, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 13:44

Alin Minteuan a susținut prima lui conferință de presă la CFR Cluj în calitate de antrenor, după ce conducerea clubului a decis în urmă cu 3 zile să se despartă de Antonio Conceicao.

  • Poli Iași- CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Telekom Sport, DigiSport și LookTV.

Minteuan, 42 de ani, a abordat subiectul Camora dar a vorbit și despre cum decurg pregătirile pentru partida de sâmbătă cu FC Politehnica Iași.

”Situația e bună la echipă, suntem pe primul loc. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Da este adevărat că a fost totul pe grabă, dar am avut totuși o săptămână la dispoziție. Eu oricum i-am urmărit și în alte jocuri și oarecum îi cunosc pe toți cei de la CFR. Va fi greu meciul cu Poli Iași dar vom face tot posibilul.

E clar că obiectivul CFR-ului este să câștige campionatul. Probabil o zi, două au fost supărați jucătorii de demiterea antrenorului, pentru că te atașezi de un om, dar după îți trece și continui să muncești ca să îți atingi obiectivele”, a declarat Minteuan.

Deac, confirmat căpitan

Lui Camora i-a fost retrasă banderola de căpitan după ce șefii de la CFR Cluj au aflat că el a fost inițiatorul grevei dinaintea meciului cu Astra (1-1). ”Este o decizie care s-a luat cu fotbaliștIi, cu staff-ul admnistrativ și chiar și eu am fost implicat. Normal că a fost supărat Camora. Am stat de vorbă cu el și i-am spus că el este un căpitan oricum. Probabil Deac va fi noul căpitan până când se vor lămuri lucrurile. Deci, avem un nou căpitan. Vom vedea pe viitor ce va fi”, a mărturisit Minteuan.

Contract pe viață

Întrebat pe cât timp a semnat cu echipa din Ardeal, tehnicianul a glumit: ”Am contract pe viață cu CFR Cluj. Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut. Voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere”.

Citește și:

 CFR CLUJ // Anunț de ULTIMĂ ORĂ al conducerii CFR-ului, după despărțirea de Conceicao: „Alin Minteuan va conduce echipa până la finalul sezonului”

Citește și:

Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
ionescuionut001
ionescuionut001  •  22 Februarie 2019, 20:09

Acest Minteuan e noua marioneta ? Sau cine e? El "decide"? Vai mama lui cum sta cu morcovul in *** . Copil doar ii arata un deget si Minteuan face pe el. Un papagal. Oare ce sfat i-a dat lui Camora ? Sa fie papagal ca si el ? Camora e un lider. A dat dovada de caracter la bine si la greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinf1
florinf1  •  22 Februarie 2019, 18:03

Jurnalistul meu drag, absolvent de SH (aici intelegi ce vrei Spiru Haret sau second hand), semnul " + " se foloseste in matematica . In articolele pe care le postezi incearca sa folosesti "," sau ". ", parca suna mai bine. ”Am contract pe viață cu CFR Cluj + Ce sfat i-a dat lui Camora". ”Am contract pe viață cu CFR Cluj . (punct)Ce sfat i-a dat lui Camora". ”Am contract pe viață cu CFR Cluj ,(virgula) ce sfat i-a dat lui Camora".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează