FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

Mihai Stoica, primul mesaj după victoria cu CFR Cluj: „This is Steaua” » Ce spune despre partida cu Farul

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 11:08 / Actualizat luni, 15 mai 2023 11:28

FCSB a reușit să câștige derby-ul cu CFR Cluj, 1-0, în etapa a 8-a din play-off și rămâne în lupta pentru titlu, fiind la un punct de liderul Farul.

În acestă dimineață, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a postat un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre susținerea fanilor la partida de duminică seara, despre lupta la titlul și despre meciul cu Farul, de duminica viitoare.

Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Un fost campion cu FCSB și CFR Cluj analizează lupta la titlu: „Pe Farul e presiune mai mare. FCSB vine în forță”

Mesajul lui Mihai Stoica după FCSB - CFR Cluj

„This is Steaua! (n.r- Asta e Steaua). Cu o asemenea susținere (cum doar steliștii pot oferi), cu inimă și suferință, am ajuns să jucăm finala.

Așa se întâmplă și când beneficiezi de un arbitraj impecabil. Anul trecut nu s-a putut. Nici anul ăsta în playoff. Au fost trei penalty-uri refuzate cu Craiova acasă, plus masacrul din Giulești. 

Înseamnă 5 puncte pierdute. Vrem doar imparțialitate etapa viitoare. Vrem respect. Pentru fotbaliști și pentru cei 42.439 de fani și plus câteva milioane. De restul se vor ocupa ai noștri”, a scris Mihai Stoica.

Am avut un meci decisiv, o primă finală, pe care am tratat-o foarte bine. Nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. A fost un joc reușit, bărbătesc, pe care l-am câștigat. Cred că s-a văzut că ei au venit mai mult pentru un egal, dar până la urmă am câștigat și nu vreau să vorbesc despre ei. Ei își știu problemele, este treaba lor, vreau să vorbesc despre echipa noastră. Mergem la Farul și ne dorim să câștigăm și să arătăm cât curaj avem, pentru a îndeplini obiectivul. A fost o pasă extraordinară a lui Darius. Am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar și de acolo mi-am făcut-o în lateral. În momentul de față mă simt puternic și fizic stau bine. Asta îmi dă încredere. 

- Florinel Coman

Cine ia titlul în Superligă?

Farul Constanța
FCSB

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă după partida câștigată cu CFR Cluj: „Este cea mai importantă victorie din cariera mea”

Citește și:

Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
us27steaua
us27steaua  •  18 Iulie 2023, 21:16
Postat de mirker pe 16 Mai 2023, 18:36

5 - 0 si 0 - 5 cu echipa de amatori! Poti sa te amagesti cu ce explicatie vrei tu ; adevarul ramane 10 - 0 ! Ah da , si rusinea Romaniei!

rusinea romaniei este vitanul tau barzesti. in grupe ca am jucat cu rezervele nu conteaza. in grupe unde nu o sa ajunga vitanul tau barzezti niciodata. prostule.

mirker
mirker  •  16 Mai 2023, 18:36
Postat de us27steaua pe 15 Mai 2023, 15:33

ai uitat tu ca esti prost dar iti aduc toti aminte de asta. noi am sacrificat cele 2 meciuri cu danezi pentru a castiga campionatul. si s-a meritat. noi daca le castigam pe cele 2 meciuri,tot acolo eram,pe locul 3 sau 4,tot aia este,dar daca castigam campionatul jucam in ucl. prost esti bah. te-ai umilit singur

5 - 0 si 0 - 5 cu echipa de amatori! Poti sa te amagesti cu ce explicatie vrei tu ; adevarul ramane 10 - 0 ! Ah da , si rusinea Romaniei!

je__
je__  •  15 Mai 2023, 17:32

This is Steaua, adica in traducere: asta e FCSB.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează