FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul Dinamo - Bistriţa se joacă-n Groapă » Cubul e de vină, incredibil, dar adevărat!

Gazonul nu pare să fi suferit de pe urma meciului
Gazonul nu pare să fi suferit de pe urma meciului "naţionalei" şi, mai ales, a congresului USL, dar cubul e "cuiul" problemei pentru care Dinamo - Bistriţa se va juca în Ştefan cel Mare

Articol de , - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 01:11

Dinamo a inspectat ieri dimineaţă terenul de pe Naţional Arena, acesta era OK, după congresul USL, dar ”cîinii” au decis să joace meciul de diseară în Ştefan cel Mare, motivînd că nu poate fi ridicat cubul de pe stadion.

Doar în cazul lui Dinamo putea să se întîmple aşa ceva. "Cîinii", şi cu permisiunea bistriţenilor, au ales să mute meciul de diseară cu Gloria de pe Naţional Arena în " Groapa" din Ştefan cel Mare, oficialii roş-albilor susţinînd că nu mai poate fi ridicat cubul de pe cel mai mare stadion al ţării! Aceasta în urma congresului USL de miercuri, cînd pe ecranul cubului au apărut imagini de politicieni. "Aşa am înţeles, cubul nu se ridică, nu putem da mai multe detalii acum" a fost explicaţia dinamoviştilor aseară.

Deşi administratorii Naţional Arena au transmis jurnaliştilor că nu ar fi o problemă ca astăzi celebrul cub să fie ridicat, cu cîteva ore înaintea startului de partidă. Oricum, a rămas ca derby-ul dintre Dinamo şi Rapid, programat luni, să se joace pe Naţional Arena, probabil pînă atunci cubul va fi ridicat de la nivelul inelului doi, locul unde se află în prezent.

Gazonul rezistă
Ieri dimineaţă, oficialii roş-albilor au fost şi-au inspectat gazonul de pe Naţional Arena, temîndu-se ca nu cumva terenul să fie afectată după meciul "naţionalei" de marţi şi după congresul politic la care au participat 70.000 de militanţi. Gazonul mai prezintă, din loc în loc, urme că a fost chinuit, însă administratorii stadionului au dat asigurări că astăzi va mai fi tasat încă o dată, astfel încît să nu prezinte denivelări deloc. "Terenul este mai mult decît bine, l-am inspectat. O să-l mai dichisească oamenii de la arenă, nu ne facem probleme", declaraseră dinamoviştii.

"E caz de forţă majoră! A căzut cubul! Or să vină nemţii luni să-l ridice pentru a se juca acolo meciul Dinamo-Rapid" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
walhalla
walhalla  •  19 Octombrie 2012, 11:20

Daca n-au reusit sa ridice cubul, cum vor reusi sa ridice nivelul de trai, astia a lu' Cacarau ?

tony_montana_scarface
tony_montana_scarface  •  19 Octombrie 2012, 10:56
Postat de bogdanc77 pe 19 Octombrie 2012, 10:20

De cacao s-au facut parintii tai cu asa specimen. In rest acum 2 zile erau deja vandute 6000 de bilete!!!! OAIE

5700 de bilete le-au cumpărat bistrițenii , voi ați luat doar 300 ! :)))))))))

bogdanc77
bogdanc77  •  19 Octombrie 2012, 10:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De cacao s-au facut parintii tai cu asa specimen. In rest acum 2 zile erau deja vandute 6000 de bilete!!!! OAIE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează