FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Dacă primești un telefon de la palat?” » Marius Șumudică a dat răspunsul fără să ezite: „Aștept două-trei luni”

Marius Șumudică / Captură Digi Sport
Marius Șumudică / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 07:22 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 18:20

Marius Șumudică e liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Raed și spune că planurile sale de viitor vizează tot un contract în străinătate. Tehnicianul de 52 de ani, recunoscut drept un mare rapidist, a fost întrebat cum ar gestiona un apel de la Gigi Becali, cel care a mai încercat în trecut să-l aducă la FCSB.

Șumudică dezvăluie principalul său obiectiv setat pentru perioada următoare și lasă de înțeles că ar alege doar în ultimă instanță o nouă experiență în România. Cât despre o ipotetică mutare-șoc la FCSB, charismaticul antrenor îi asigură pe fanii rapidiști: „Nu se pune problema ca eu să merg acolo”.

Se felicită că a „evadat” de la FCSB, după două luni „horror” cu Neubert: „Cea mai bună decizie a carierei”
INTERVIU
Se felicită că a „evadat” de la FCSB, după două luni „horror” cu Neubert: „Cea mai bună decizie a carierei”

Marius Șumudică: „Nu se pune problema să merg la FCSB”

„Nu se pune problema deocamdată, nu se pune problema ca eu să merg la FCSB. Charalambous a fost colegul meu de cameră la Omonia. 

Eu mă gândesc să plec în străinătate, aștept două-trei luni. Dacă nu, și România e o variantă, dar vom vedea”, a precizat Șumudică, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, în momentul în care moderatorul Radu Naum l-a întrebat cum ar reacționa în cazul unui telefon primit de la patronul FCSB-ului. 

Șumudică are altele pe cap: „Trebuie să primesc despăgubiri”

Marius Șumudică mai avea un an de contract în prima ligă din Arabia Saudită, la Al-Raed, dar nu a mai continuat pe banca echipei cu care a terminat pe 10 în sezonul trecut. Tehnicianul s-a adresat FIFA pentru a primi despăgubiri.

„Sunt antrenor liber. Pot semna cu oricine. Cei de la Raed au încercat să facă o negociere. Am refuzat, iar cazul a fost transmis la FIFA. Trebuie să-mi plătească niște despăgubiri. Au fost negocieri, nu am fost de acord. Nu a vrut să plătească tot. S-a încheiat de două zile, iar cazul e la FIFA”.

Marius Șumudică recunoștea în urmă cu o lună, la „Profu' de Sport”: „Într-un final, cred că m-aș fi înțeles cu Gigi Becali”

La finalul lunii mai, invitat într-o ediție de colecție a podcastului „Profu' de Sport”, Marius Șumudică a explicat de ce n-a ajuns la FCSB în primăvara lui 2021, când Gigi Becali l-a dorit cu insistență.

- Marius, te vezi antrenând în viitor, cândva, fie Craiova, fie FCSB? 
- Craiova, da. FCSB-ul, sub nicio formă! Păi, la FCSB am avut contractul pe masă, contract care nu l-a avut nimeni la FCSB.

- OK, și din moment ce l-ai avut și ai fost gata să-l semnezi, de ce nu s-ar mai întâmpla și a doua oară? 
- N-am putut să fac pasul. Nu pot, nu pot, nu mă văd. Nu pot, nu mă lasă inima!

- Dar te-ai fi văzut lucrând cu MM la FCSB? 
- Mmm ...

- Nu de asta nu te-ai dus la FCSB, nu? 
- Aaa, nuu. Atunci chiar a vorbit frumos cu mine, m-a sunat, a zis „în sfârșit, am și eu șansa să lucrez cu un antrenor foarte bun”.

- E, de parcă până atunci nu mai lucrase cu niciun antrenor foarte bun. A vrut să te complimenteze. Deci te-ai fi văzut lucrând cu el? 
- Eu cred că este un președinte bun, dar nu știu ...

- Și el este un om de prim-plan, cu vorbele la el. 
- Nu e fraier. Vorba aia, e șmecher, omul a avut reușite. E un om care știe fotbal și eu îl respect, n-am niciun fel de problemă.

- În momentul ăla în care se punea problema unei eventuale veniri la FCSB, mie mi se părea că erai singurul care putea să-i facă față cumva lui Gigi Becali, datorită stilului tău de om care știe să ocolească anumite probleme, să abordeze într-un alt stil conflictele
- Și eu cred. Într-un final cred că mă înțelegeam cu el. Dar n-am putut (n.r. să semneze).

VIDEO Marius Șumudică își anunță planul colosal în podcastul GSP: „Vin să iau titlul cu Rapid! Există doar un target în viața mea”

Citește și alte știri de actualitate din fotbalul românesc: 

Se felicită că a „evadat” de la FCSB după două luni horror, în care Neubert l-a terorizat: „Cea mai bună decizie a carierei”

Bogdan Rusu, fostul atacant al celor de la FCSB, prezentat la noua echipă: „Hai cu golurile!”

Replica lui Marius Șumudică l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să-și pună mâinile în cap: „Miroase frumos”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
unfake
unfake  •  08 August 2023, 18:13

Hai ca te-ai duce si-n limba, la primul claxon... Stai o luna, iti iei sutul in dos, incepi sa te smiorcai pe banii restanta, mai ciugulesti ceva marunti, mai spargi o samanta...trece timpul frumos...

anti.cioban
anti.cioban  •  04 Iulie 2023, 22:36
Postat de laurkro pe 04 Iulie 2023, 13:15

Cirque du Soleil ar avea nevoie de cineva ca Șumi. Cu fotbalul a arătat cât(nu) poate.

Suferintele pe care le-a provocat Sumi in gigime par sa fi lasat urme adanci :)) Sumudica a scos de doua ori pe West Ham, cate si-a luat zecesebe de la juniorii lui West Ham la retur? :))

laurkro
laurkro  •  04 Iulie 2023, 13:15

Cirque du Soleil ar avea nevoie de cineva ca Șumi. Cu fotbalul a arătat cât(nu) poate.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează