FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID ŞI STEAUA AU EMOŢII PENTRU DERBY

Jucători cheie, ţinte pentru „galbene”

Articol de , - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Nu mai puţin de cinci rapidişti sînt în pericol de a pierde partida cu Steaua, în timp ce Lăcătuş are emoţii pentru Ovidiu Petre şi Goian

Panică în Giuleşti! Coman, Săpunaru, Nicolae Grigore, Emil Dică şi Buga sînt la un pas de suspendare şi ar putea rata marele derby de joia viitoare, cînd Rapidul va întîlni Steaua, în Giuleşti.


Pe de altă parte, alb-vişiniii au mare nevoie de o victorie duminică, la Craiova, pentru a nu pierde contactul cu liderul CFR Cluj, aşa că menajarea unor jucători nici nu poate intra în discuţie. "N-avem ce face, nu ne putem permite să menajăm jucătorii în situaţia în care ne aflăm. Putem doar să sperăm că fotbaliştii noştri vor şti să se ferească de cartonaşul care le-ar aduce suspendarea. Sperăm că arbitrii nu-i vor vîna, dar la ce greşeli se fac în ultima vreme împotriva Rapidului, orice e posibil", spune directorul general adjunct al giuleştenilor, Grigore Sichitiu.

De partea cealaltă, steliştii au şi ei doi jucători importanţi care se află în aceeaşi situaţie. Marcatorul unicului gol de la Tîrgu Jiu, Ovidiu Petre, şi Dorin Goian ar putea rata meciul de săptămîna viitoare, din Giuleşti, dacă vor încasa cartonaş galben duminică, la partida de acasă cu Unirea Urziceni.

"Ar fi groaznic să primesc un cartonaş galben şi să lipsesc de la partida cu Steaua. Pentru astfel de meciuri m-am apucat de fotbal"
Dani Coman

Probleme pe dreapta
În eventualitatea în care Săpunaru ar fi sancţionat cu cartonaş galben, Mircea Rednic ar avea mari probleme pentru postul de fundaş dreapta. La ora aceasta, în lotul giuleştean nu există nici un alt jucător care să evolueze în banda dreaptă a defensivei. În cantonamentul din Cipru, Rednic l-a testat pe acest post pe Ionuţ Stancu, dar evoluţiile acestuia nu l-au mulţumit pe tehnicianul giuleştean.

 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
 •  12 Martie 2008, 21:51

Respecta pasii de mai jos si o sa ai parte de castiguri free.: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie refferer SCRIE: cata923 (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe citeşte zilnic Gazeta Sporturilor si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pen

 •  12 Martie 2008, 13:55

ID meu de mess este frumusikablonda21 Fac show erotic cu 4 euro pentru 20 de minute

 •  12 Martie 2008, 11:58

dingi pe 12.03.2008 la 10:47#5 : mai baietzica tu nu stii ce vorbesti! Sau aurolacul ti-a luat mintile de tot!? FC O a i a behaita are butoanele la dispozitie sau ai uitat cumva ce face 'maestrul' b k k l i cu sacosele de bani?! Te-ai ratacit de turma?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează