FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj are antrenor pentru sezonul următor: „A semnat!”

Ioan Ovidiu Sabău continuă la U Cluj
Ioan Ovidiu Sabău continuă la U Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 18:10 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 19:20

Universitatea Cluj, prin vocea președintelui Radu Constantea, a anunțat antrenorul echipei pentru sezonul viitor. În ultimele zile s-a discutat despre iminenta plecare a lui Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), deranjat de speculațiile potrivit cărora Marius Șumudică (53 de ani) ar fi dorit de „studenți”. Actualul antrenor a semnat prelungirea.

Miercuri, Radu Constantea a anunțat faptul că Ioan Ovidiu Sabău va fi antrenorul echipei și în sezonul viitor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”
DECLARAȚII
Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Acesta a semnat un contract valabil pentru doi ani. Astfel, Sabău a fost reconfirmat în funcție și își va continua proiectul început la Cluj, potrivit sportpesurse.ro.

Ioan Ovidiu Sabău rămâne la Universitatea Cluj

U Cluj, sub comanda lui Sabău, a avut un play-out dezamăgitor. „Studenții” sunt pe locul 10, cu 30 de puncte și au nevoie de un succes la Voluntari în ultima etapă pentru a-și securiza locul la barajul pentru Conference League. În ultimele zile s-a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să-l înlocuiască pe Sabău. În cele din urmă, tehnicianul va continua.

U Cluj are antrenor pentru sezonul următor: „A semnat!”
Ioan Ovidiu Sabău

„Are contract și pentru sezonul următor, a semnat pentru doi ani. Cred că au fost cele două meciuri în care echipa a jucat bine, cu Petrolul și cel de la Galați, din Cupă. Cred că de acolo a venit așa un recul din punctul de vedere al echipei și mental. 80 la sută din sezon a fost OK (n.r. despre nemulțumirea antrenorului)”, a explicat Radu Constantea, pentru sursa citată.

Constantea a ținut să infirme faptul că echipa sa a luat în considerare numirea lui Șumudică în locul lui Sabău: „Nu aș vrea să comentez, dar nu este vorba de nimeni.”

Radu Constantea confirmă GSP: „Dennis Politic este pe lista noastră”

Președintele Universității Cluj a confirmat informația prezentată astăzi în exclusivitate de GSP.RO. Dennis Politic se află pe lista clujenilor, iar aceștia vor încerca să-l transfere la finalul sezonului. Constantea a explicat faptul că echipa lui Sabău are o listă mult mai lungă de jucători, dar fotbalistul „câinilor” reprezintă una dintre „ținte”.

„Este o listă mult mai lungă de potențiali jucători pe care îi analizăm, dar ei vor lua decizia. Îi avem pe cei de care cred că avem nevoie. Nu aș vrea să vă confirm.

Este o listă foarte lungă de sportivi. Este și Dennis Politic pe această listă. Dar vorbim despre o listă destul de lungă”, a precizat conducătorul.

U Cluj crește de la sezon la sezon. În urmă cu doi ani a revenit în Liga 1 după „dubla” de la baraj cu Dinamo (2-0, 1-1). În prima stagiune de Superliga, formația alb-negrilor s-a salvat in extremis de la retrogradare și a pierdut finala Cupei României la penalty-uri, în fața celor de la Sepsi.

În actualul sezon, U Cluj a pierdut la potou calificarea în play-off, are toate șansele să joace barajul de Conference League, fără a avea vreo emoție în zona roșie a clasamentului și a jucat semifinalele Cupei României.

Soarta lui Politic se va lămuri zilele viitoare, când se va afla dacă Dinamo se va salva de la retrogradarea directă sau bifează un miracol și merge la baraj. E greu de crezut că Dennis va continua în alb-roșu în eventualitatea în care „câinii" vor evolua în Liga 2.

6goluri în 33 de meciuri a adunat Politic pentru Dinamo, mai având și două assist-uri

VIDEO. Cu cine completează Edi Iordănescu lotul pentru Euro 2024? Raul Rusescu: „Mitriță are o șansă mare”

Citește și alte știri despre U Cluj

Daniel Popa: „Suntem dezamăgiți, mai ales că s-a vorbit atât de mult despre noi în ultima săptămână”
U CLUJ - DINAMO 3-3
Daniel Popa: „Suntem dezamăgiți, mai ales că s-a vorbit atât de mult despre noi în ultima săptămână”
Incredibil! Gestul făcut de Daniel Popa după ce a marcat în poarta lui Dinamo
U CLUJ - DINAMO
Incredibil! Gestul făcut de Daniel Popa după ce a marcat în poarta lui Dinamo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
traian_v
traian_v  •  10 Mai 2024, 14:22
Postat de Extraterestrul_2023 pe 10 Mai 2024, 08:33

L-au folosit ca momeala sa Semneze Sabau !

Sabau a semnat ACUM UN AN, un contract pe doi ani. Care e noutatea, ca nu a "semnat" nimic acum. Stire gen GSP.

traian_v
traian_v  •  10 Mai 2024, 14:20
Postat de Razvan pe 08 Mai 2024, 19:17

Sabau inainte de toate ii soldatu lui boc, executa dar pe bani multi, desi ii echipa de amatori nu i particulara. Se stia ca nu pleaca, ii bun actor sabau, joaca bine scenele. De cand sa inhaitat cu Boc nu mai ii antrenor, merge nu merge echipa el n are treaba, ii pe post de cioban. Inainte a fost director tehnic, un fel de *** calului in varfu dealului pe 2000 eu

Exact. Vaide "U" - se bate la retrogradare si in sezonul viitor.

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  10 Mai 2024, 08:33
Postat de CiprianBirtea_84 pe 08 Mai 2024, 20:30

Deci Șumudică trebuie să-și caute în alte parte că la "U" s-a ocupat locul. A fost Sabău mai rapid ca el.

L-au folosit ca momeala sa Semneze Sabau !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează