FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 3-3

Ioan Ovidiu Sabău confirmă din nou speculațiile: „S-a discutat cu Șumudică, am și eu sursa mea”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj
Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 23:08 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 23:27

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit după 3-3 cu Dinamo despre situația sa și a echipei.

U Cluj a smuls o remiză în prelungirile meciului cu Dinamo (3-3), iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile la final. Vizibil nemulțumit, el a vorbit nu doar despre echipă, ci și despre situația sa.

Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”
DINAMO - U CLUJ 3-3
Mihai Stoica e categoric: „Dinamo a cam retrogradat!”

Ioan Ovidiu Sabău: „Avem 11-12 jucători cărora le-au expirat contractele”

„Realitatea e cea care se vede. Am schimbat și sistemul la cest joc, am jucat un 4-3-1-2. Am vrut să alergăm adversarul, să nu ne retragem, să jucăm sus. Au fost câteva acțiuni frumoase.

Am avut acea teamă, foarte crispați. Nu mai avem dinamică, rapiditate în gândire, să meargă mingea repede. Greșim simplu, e presiunea. Asta ne este meseria. Ar fi trebuit să arătăm mult mai bine. Jucăm cu Voluntari, sperăm la un joc mai bun”, a punctat Sabău, citat de Prima Sport.

El a dezvăluit că „avem 11-12 jucători cărora le-au expirat contractele. Dacă nu li s-au înnoit, înseamnă că nu au convins. Au fost discuții înainte de acest joc, vedem ce se va întâmpla când se va termina. Vedem cu conducerea ce va fi cel mai bine pentru club”.

Ioan Ovidiu Sabău nu e deranjat de „subiectul Marius Șumudică”

Marius Șumudică pe bancă, în locul său? „E un subiect care pe mine personal nu mă afectează. S-a discutat. Am și eu sursa mea. Am înțeles că s-a discutat venirea. Nu trebuie să fiu surprins că se poate întâmpla așa ceva. Încercăm să terminăm campionatul acesta bine.

Trebuie făcută o analiză. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Alții spun că asta e nivelul, alții că am fi putut mai mult. Și eu cred că am fi putut mai mult. Și eu cred că poate ar fi trebuit să fiu mai diferit, să fiu mai dur. Noi mergem să câștigăm la Voluntari”, a comentat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău, reverență pentru Dinamo

Dinamo? Fostul internațional a jucat doi ani în tricoul „câinilor” și susține că „Dinamo e un club pe care îl iubesc. Oricine a jucat pentru Dinamo simte ceva aparte.

M-a format ca sportiv adevărat. Am rămas cu prieteni. Eu am zis că atunci când se va construi acel stadion, Dinamo va redeveni acel club puternic”.

VIDEO. U Cluj - Dinamo 3-3. Kopic recunoaște că salvarea dinamoviștilor nu mai ține doar de ei: „Va trebui să câștigăm cu UTA și să vedem ce se va întâmpla”

Mai puteți citi:

Imaginile durerii: fotbaliștii lui Dinamo, dărâmați după 3-3 cu U Cluj

U Cluj - Dinamo 3-3 » „Câinii” au ratat victoria în prelungiri! Cum arată clasamentul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
muzzi1
muzzi1  •  06 Mai 2024, 09:46

stai ma usor, ca nu e nimic jucat! cum vad eu dupa meciurile de azi, Craiova mititica si Poli Iasi o sa vina cu traista goala de la sibiu sau arad! bat astia campii cu abnegatie! pana una alta, nu faci calcule cand nici nu s-a terminat etapa! daca e cum zic eu, Dinamo e la mana ei! sa bata UTA, daca poate si la baraj pe Mioveni sau cine vine!

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  05 Mai 2024, 17:58

Decat sa piarda baraj cu Otelul sau CFR mai bine ii bateau de la inceput Dinamo , dar acolo is cativa pitici de 1 metru cincizeci care isi baga singuri mingea in poarta ! daca 11 jucatori is liberi de contract , inseamna ca e vraiste in vestiar si puteau fi motivati si de alte echipe jucatorii inclusiv cu contracte pe viitorul sezon (FC U Craiova, BOtosani, Voluntari, Iasi, )! Cum zicea Nelutu Sabau - le lipseste ceva jucatorilor sa faca saltul la alt nivel ! Va dau eu solutia - mergi la victorie in fiecare meci, nu cu pupat de adversari la final de meciuri !

Dobermannul
Dobermannul  •  05 Mai 2024, 16:38

Auzi studentii din Cluj sunt frati cu securistii si militienii adica cu cainii de paza a lui Dej si Ceausescu ... "cainii rosii" (ce sugestiva denumire). "Sepcile rosii" ci "cainii rosii" si fratia asta e sugestiva.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează