FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI

În revizie

Articol de , - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Rednic anunţă schimbări majore în formula de start a partidei de azi cu Urziceni, transmisă în direct la Antena 1

Pentru meciul de azi din Cupa Timişoreana, cu Unirea Urziceni, antrenorul rapidist pregăteşte mai multe modificări în primul "11". "Pe unii dintre jucători o să-i coste postul în echipă. Am multe semne de întrebare în zona centrală, fiindcă am cerut siguranţă în defensivă, dar nu am văzut aşa ceva!", a tunat Mircea Rednic la finalul partidei de sîmbătă, cu U Cluj (1-2).

Deşi s-a ferit să-i pronunţe numele, "Puriul" l-a vizat pe Marius Constantin, pe care l-a găsit vinovat la ambele goluri ale clujenilor. Astfel, cel mai probabil în locul său, alături de Maftei, va fi folosit belgianul Leonard (34 de ani).
La mijloc, Rednic va opera alte două modificări. Spre deosebire de partida de sîmbătă, cînd a început cu 5 jucători în linia mediană, tehnicianul alb-vişiniilor va renunţa la Emil Dică şi la Costin Lazăr. "Puriul" le-a reproşat acestora că au pierdut cu uşurinţă multe baloane, locul lor urmînd să fie luat de nou sositul Vasco Matos şi, respectiv, de Nicolae Grigore.

În ofensivă, cu siguranţă, Rednic va miza pe doi jucători, Boya şi Joao Paulo. Portughezul a avut sîmbătă o evoluţie promiţătoare, deşi sosise în România de numai 48 de ore.

"Am încredere în domnul Rednic că va găsi cele mai bune soluţii pentru a remedia greşelile de la ultimul meci"

George Copos

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
 •  27 Februarie 2008, 15:58

bine ca renunti la costin lazar. tutengura de antrenor de kkt

 •  27 Februarie 2008, 14:29

Unii dintre voi nici nu stiti sa scrieti, nici vorba de a putea gindi, si va dati suporteri ai Rapidului. Sa va fie rusine. Sunteti chiori ? Nu vedeti ce mentalitate au jucatorii romini. Lor li se cuvine totul. De aceea a ajuns CFR sa domnine clasamentul. Au adus jucatori cu mentalitate de invingatori, nu babe ca la Rapid care se vaita tot timpul, ba ca au facut antrenamente dure, ba ca ii neglijeaza antrenorul. La jocurile de verificare si-au batut joc. Rednic a fost elegant si a zis ca nu-l intereseaza rezultatele. Prosii. Dar trebuia sa astupe gura presei de jocurile proaste facute, mai ales in faza defensiva. Acum nu-i mai poate acoperi nimeni, sunt jocuri oficiale. Sunt indolenti si nu-i intereseaza decit banii. Eu daca asi fi investitor la Rapid asi fi taiat in carne vie, numai pe Pancu ar avea loc in lot, poate si pe Coman ca rezerva a unui portar ca belgianul de la U Cluj, dintre romani. Se ne ajute Dumnezeu astazi cu Urzineniul, ca altfel, e groasa rau. Derbedeilor care injura si fac scandal si se cred suporterii Rapidului le doresc ceea ce le doresc ei lui Rednic.

 •  27 Februarie 2008, 12:27

Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .Rednic e criminalul Rapidului.Pleaca la meci fara golgheterul echipei.Ma intreb cine va marca pentru Rapid.Boya nu e in stare alearga degeaba ,Despo la fel ,iar Paulo deabia a venit.Conducerea si Rednic vor fii singurele vinovate de un eventual esec.Noi suntem alaturi de Jucatori .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează