FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - OŢELUL 0-2

În Europa

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Oţelul a depăşit Vasluiul în clasament şi a ajuns cu un picior în Intertoto.

Scăpată de retrogradare, Farul n-a pus probleme gălăţenilor în cursa de urmărire a lui FC Vaslui. Elevii lui Grigoraş au intrat pe gazon doar cu gîndul la Cupa Intertoto şi au căutat să profite de ajutorul Urziceniului, care a învins sîmbătă trupa lui Porumboiu.

Diferenţa de motivaţie dintre cele două formaţii s-a văzut încă din primele minute, cînd oaspeţii s-au instalat în jumătatea adversă de teren. Tabela s-a modificat pentru prima oară în minutul 25, cînd Jula l-a învins pe Curcă printr-o frumoasă lovitură de cap. În partea secundă tot gălăţenii au controlat jocul şi au reuşit să-şi dubleze avantajul prin Jelev (71). Putea fi chiar 3-0 dacă Viglianti nu şuta în bară din 7 metri!

În ultima etapă gălăţenii vor întîlni pe teren propriu Poli Iaşi, iar FC Vaslui va da piept cu Rapid, o formaţie rănită după înfrîngerea de acasă cu UTA. Astfel, echipa de la Dunăre are mari şanse să evolueze în Intertoto pentru a doua oară con­se­cutiv, după ce, anul trecut, a ajuns pînă în turul 2 preliminar al Cu­pei UEFA, fiind eliminată de Lo­ko­motiv Sofia.

Ştirile meciului

Gerlem s-a certat pe parcursul primei reprize cu Ion Marin, care i-a reproşat că nu respectă indicaţiile.

După cel de-al doilea gol al gălăţenilor, spectatorii au scandat “Ruşine să vă fie!” şi “Fără blaturi”. Totuşi, fanii gălăţeni l-au aplaudat pe Grigoraş şi l-au rugat să revină la Farul.

Suspendat, Grigoraş a ur­mă­rit meciul din tribună, comu­ni­cînd prin telefon cu secundul Ma­rian Dinu.

Vezi rezumatul partidei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
 •  07 Mai 2008, 16:29

IN CONDITIILE IN CARE FARUL ESTE SALVATA 100 % DE LA RETROGRADARE IL POATE FOLOSI IN ACEST MECI IN SFARSIT PE DENIS ALIBEC !!! SUNT SIGUR CA DENIS ESTE SOLUTIA IDEALA PENTRU CRIZA DIN OFENSIVA FARULUI !!! FORTZA FARUL, ACUM ESTE MOMENTUL SA IL VEDEM PE DENIS ALIBEC IN ACTIUNE LA MECIUL CU POLI TIMISOARA !!!

 •  05 Mai 2008, 22:27

Analfabetu asta care a scris articolul vroia sa zica ca fanii constanteni lau aplaudau si lau rugat pe grig sa revina la farul

 •  05 Mai 2008, 20:42

Vai de pl voastra... cu stirea voastra cu tot...auzi la ei..dak au ajuns galatenii sa ii ceara lu grig sa se intoarca la C-ta ... inseamna k voi ati intrat pe pile la gazeta..panaramelor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează