FOTBAL  »  Superliga  »  

I-au ironizat pe rapidişti

Articol de - Publicat vineri, 01 august 2008 00:00

Jucătorii Farului au trimis “săgeţi către oficialii giuleşteni şi nu s-au sfiit să taxeze tratamentul la care este supus portarul Dani Coman.Cine este cel mai bun jucător al Rapidului? Dani Coman! Sper ca absenţa lui să fie un mare avantaj pentru noi, a spus fundaşul Ion Barbu, care a adăugat că nu se teme de brazilienii Rapidului: Sper ca după meciul cu noi toată lumea să-şi schimbe părerea dspre brazilienii-minune. Să fie periculoşi în partidele următoare, nu în cea cu noi.

“Rapid nu m-a impresionat cu nimic pînă acum, Mai degrabă mi-a plăcut Rapidul de anul trecut, cel cu mai mulţi români. Oricum, presiunea mai mare este pe ei pentru că vin la Constanţa să cîştige, a punctat şi mijlocaşul Claudiu Voiculeţ.

Nici antrenorul Ion Marin nu a evitat să comenteze situaţia din tabăra grupării giuleştene. Rapid este mai bine organizată decît anul trecut, dar se pare că, aşa cum am citit printre rînduri în presă, mocneşte un scandal în sînul familiei acolo, între jucătorii autohtoni şi cei străini, a explicat Săpăligă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează