FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi îl ia peste picior pe Cornel Dinu, în legătură cu transferul lui Nistor: "Nu ne putem înțelege cu filozofii" » Planul B al lui Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 11:11

În contextul ofertei pe care spune că a făcut-o pentru Dan Nistor, mijlocașul de 30 de ani de la Dinamo, Gigi Becali i-a dat replica lui Cornel Dinu, cel care a spus că fotbalistul valorează 2-3 milioane de euro. (Vezi aici declarațiile)  

"Păi face Nistor 2-3 milioane de euro? Mai are un an și jumătate de contract. La anul, cred, poate să semnze cu orice echipă vrea. Nu știu sigur. Cum să facă 2 milioane de euro un jucător care mai are un an și jumătate contract? Cum să facă 2 milioane de euro un fotbalist de 30 de ani? Dar asta e, noi nu ne putem înțelege cu filozofii. Ei au mentalitate filozofică.

Eu îl vreau pe Nistor pentru că nu am găsit până acum un «optar-decar», care să joace și la mine în teren, și în atac. Dar nu face 2 milioane de euro. Mai trece un an și ce face Dinamo cu Nistor? În vară ce face Negoiță?", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Planul de rezervă

Gigi Becali a spus că are un plan de rezervă dacă nu-l va putea aduce pe Dan Nistor și că ar putea aduce un jucător din Liga 1 pe acea poziție, care ar putea veni de la Craiova. Deși nu i-a dat numele, "optarul-decar" despre care vorbește Becali ar putea fi Alexandru Mateiu.

"Eu caut un jucător pe acea poziție, «optar-decar». Dacă reușesc cu Nistor, nu mai aduc pe nimeni. Dacă nu se rezolvă cu Nistor, negociez cu altul din Liga 1. Poate fi de la Craiova. Nu vreau să dau mai multe detalii, că nu vreau să mă cert cu nimeni", a adăugat patronul FCSB.

"Pe Mitriță nu am cum să-l iau. Aș da 3 milioane de euro, dar el are acum clauză de 5 milioane. Dacă Rotaru acceptă 3 milioane, l-aș lua pe Mitriță"Gigi Becali

  • Alexandru Mateiu, 28 de ani, este la Craiova din 2014 și mai are un an de contract. Acesta a fost dorit și în trecut de Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 August 2018, 11:05

Pe Nemec nu-l mai vrei ,gigel?

zorrozabal
zorrozabal  •  22 August 2018, 10:12

"cum sa faca 2 milioane un jucator de 30 de ani"!"care mai are un an si jumatate de contract"!De cine o fi vorbind "nea Gigi"?De Gnohere?Ca atat are Gnohere!Dar la el nu are nici un dubiu:3 milioane!

ares2024
ares2024  •  22 August 2018, 07:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează