FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc carne”. Gigi Becali și-a dezvăluit dieta: „Am fost lacom în viața mea, dar mi-a schimbat Dumnezeu lăcomia”

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP +44   FOTO
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 09:47 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 09:47

În vârstă de 65 de ani, Gigi Becali a declarat că nu mai consumă carne cumpărată, fiindcă nu știe sigur de unde provine aceasta. Mai mult, patronul FCSB are un standard diferit: dacă nu sacrifică el animalul, nu se atinge de carne. 

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. 

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. 

Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a explicat Gigi Becali, conform spynews.ro.

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

De ce l-a criticat pe Octavian Popescu: „Dacă vrei bani din fotbal, renunți la împreunare”

Octavian Popescu, fotbalistul de 20 de ani, era în trecut preferatul lui Gigi Becali, dar este tot mai des criticat din cauza formei slabe arătate în ultimele meciuri. Întrebat despre motivele căderii lui Popescu, patronul FCSB a vorbit despre viața personală a internaționalului de tineret.

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri.

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână».

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva...”

Citește și alte știri de FCSB: 

Ioan Varga, reacție vehementă, după ce a aflat pedeapsa primită de Florinel Coman: „Încurajează prosteala!”

Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
penultimul
penultimul  •  08 Decembrie 2023, 04:17

David Marinescu , ceea ce scrieți se numește *** intelectuala. Adică vă bateți joc de inteligenta dumneavoastră pentru un salariu de la Ringier și ne insultați și pe noi cu această ocazie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mateodamiano7
mateodamiano7  •  08 Decembrie 2023, 02:35

Pac-pac, am taiat cirlanii!

VanBasten1989
VanBasten1989  •  07 Decembrie 2023, 22:54
Postat de 1ianuarie pe 07 Decembrie 2023, 21:45

Ce uită omul ăsta e că Hristos nu a avut avuții, nu a alergat după ele și nici nu a încurajat pe vreunul dintre apropiați să alerge după bogății. Așa că vrem să știm de fapt al cui slujitor e domnu Gigi. Unii știm răspunsul, el fiind ipocrit nu recunoaște!!!

Cum suna aia...Sa nu-ti faci chip cioplit...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează