FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali „îi fură” jucătorul lui Rotaru, dar spune că nu a încălcat pactul dintre FCSB și CSU Craiova: „Nu are de ce să se supere, habar nu aveam!”

Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, oferta pentru Alexandru Băluță (29 de ani).
Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, oferta pentru Alexandru Băluță (29 de ani).

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 22:17 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 22:19

Gigi Becali a confirmat informația anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, oferta pentru Alexandru Băluță (29 de ani). 

În vara anului trecut, Gigi Becali și Mihai Rotaru au dezvăluit o înțelegere din culise, conform căreia FCSB și CS Universitatea Craiova nu vor mai licita pentru aceiași fotbaliști în mercato.

Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”
FCSB
Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”

Gigi Becali susține că nu a încheiat pactul, chiar dacă Băluță s-a aflat și pe lista lui Mihai Rotaru. 

Gigi Becali: „Rotaru nu are de ce să se supere”

„Băi, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat. 

Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă. Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță. 

Acum aștept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport

Alexandru Băluță, aproape de FCSB

Dorit insistent de Mihai Rotaru la CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță a ajuns la un acord verbal cu FCSB. Din informațiile Gazetei, mijlocașul, liber de contract după despărțirea de Akademia Puskas, va semna contractul în această seară sau mâine dimineață.

Gigi Becali l-a convins pe mijlocaș cu o sumă de bani la semnătură, fiind principala diferență față de oferta făcută de Universitatea Craiova.

VIDEO. Gigi Becali, deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu despre transferul lui Duarte la FCSB: „Duarte e liber de contract, e cumva Mititelu stăpânul lui?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Ioan Varga anunță plecarea iminentă a vedetei lui CFR Cluj: „E o propunere concretă din Europa”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  13 Iunie 2023, 17:22

transfer de sampions, frati argati!

doritor
doritor  •  13 Iunie 2023, 14:05

Asa cum strungarul schimba fabrica, profesorul scoala sau doctorul spitalul asa si fotbalistul are dreptul sa aleaga ce-i convine cel mai mult. Singurul sfat care -l dau lui Baluta e ca dupa 4-5 etape va fi bestelit de Becali asa cum a distrus multi fotbalisti pana acum si o sa-i para rau. Cu contracte pe 4-5 ani , cote de reziliere si preturi mari cerute la vanzare esti impiedicat la un transfer dorit ulterior

eunescu09
eunescu09  •  13 Iunie 2023, 11:37

Domnilor ziariști de ce raportați totul la Gigi Becali? Și cum i-l fura Hagi ca nu e jucătorul sau? Anul trecut era campioana CFR iar domniile voastre vorbeați doar și doar despre Becali, anul acesta este campioana Farul dar șapte din zece articole pe care le produceți sunt despre Becali. Nu aveți senzația ca sunteți penibili?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează