FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat transferul lui Denis Alibec: "Tata Șumudică m-a ajutat! Am luat 1,7 milioane" + ce alt jucător a vândut FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 11:52

După ce l-a adus pe Constantin Budescu la Al-Shabab, Marius Șumudică l-a adus și pe atacantul Denis Alibec în Arabia Saudită.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că atacantul de 27 de ani va merge la echipa antrenată de Marius Șumudică, Al-Shabab .

"Tata Șumudică m-a ajutat. Pe Denis Alibec am luat 1,7 milioane de euro. Va fi coleg cu Budescu. Atâ am cerut, atât mi s-a dat. Să vedem acum ce va fi pentru echipă. Ne vom da seama după amicalele cu Ajax, Brugge și PAOK. Da, vrem doi atacanți. O să-l aducem pe Omrani. Am vorbit cu impresarul aseară. Așteptăm decizia. Și Nemec este o variantă. Rămâne să vedem ce va decide", a declarat Gigi Becali la Pro X.

1.000.000 €este cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt

Alibec a jucat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra și FCSB. Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2 milioane de euro. În 42 de meciuri la FCSB, Denis Alibec a dat 12 goluri.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a vândut în Zona Golfului și pe brazilianul William de Amorim, 26 de ani, dar nu spus la ce echipă.

"L-am vândut și pe De Amorim. Am primit 150.000 de euro pe el. Tot în acea zonă l-am vândut, cu ajutorul lui tata Șumudică. El s-a dus la altă echipă", a adăugat Becali. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
catalynn
catalynn  •  04 Iulie 2018, 03:39

E firesc, omul da tot ce poate da pana la decizia in prima instanța in speța despăgubirilor așteptata undeva spre finele anului. Dupa aia nu va mai putea sifona banii clubului riscând sa intre in belele si mai mari. De la anul va începe campania “Academica Clinceni e adevarata Steaua!” la care vor anchiesa toti samantarii fcsbisti, ca doar, nu-i asa!? Academica a continuat activitatea fcsb prin urmare sunt deținătorii CCE 86 :-)))) Apropos, pe 25 sept avem si prima înfățișare in speța unde Talpan cere Instanței ca in baza motivării sentinței CAB din 21 Dec 2016 sa constate ca Palmaresul pana in 2003 aparține Stelei si a încheia circul.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  03 Iulie 2018, 22:22

jiji a ramas doar cu petarde si bunicii texeira si pintilii...sezonul viitor il termina pe trei ,...aici ati citit prima data!!

liviuemil
liviuemil  •  03 Iulie 2018, 20:17

Lasa-l naibii pe Nemec !!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează