FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 20:46

FCSB caută un nou antrenor, după demisia lui Bogdan Andone, iar Gigi Becali are doi antrenori pe listă, Ilie Poenaru și Costel Enache.

Patronul FCSB vrea să numească în acest weekend un nou tehnician și pe lista lui au rămas doi antrenori. Becali a urmărit victoria celor de la Academica Cliceni, 3-1 contra Chindiei, și a decis ca Ilie Poenaru să intre pe lista sa, în „finala” pentru postul de tehnician, potrivit Fanatik.

  • Ilie Poenaru, 42 de ani, a promovat-o pe Academica Cliceni în Liga 1 și a mai antrenat la Dinamo U19 și FC Voluntari.
  • Acesta a crescut la juniorii Stelei, pentru care a jucat în sezonul 1996-1997.

Ilie Poenaru la FCSB?! Reacție pentru GSP.RO: „Am discutat cu domnul Becali în urmă cu câteva zile”

Costel Enache, nume nou pe listă

Ilie Poenaru s-ar bate pentru postul de principal cu Costel Enache, antrenorul celor de la Hermannstadt.

Costel Enache, 46 de ani, a preluat-o pe FC Hermannstadt în iunie 2019. A mai antrenat la Ceahlăul, Poli Iași, Dunărea Galați, România U19, FC Botoșani și Astra.

„Nu știu nimic. Dar e foarte greu să meargă Costel Enache la Steaua din mai multe motive. Are contract cu noi și sunt și alte motive. Nu vreau să dezvolt, că nu-mi place să vorbesc despre alte echipe. Nu poate rupe contractul singur. Avem nevoie de el. Eu nu l-aș vedea acolo” - Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport

Citește și:

Veste bună pentru FCSB! Marius Croitoru îl lasă pe Andrei Miron să plece: „Am soluții” 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (47)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  13 August 2019, 10:14

Domnule Gigi becali tot ceea ce se intampla este faptul ca echipa Nu are un antrenor capabil sa lege echipa si asta se datoreaza in primul rand ca se fac prea multe experimente la echipa.Echipa FCSB nu are o strategie cand itnra pe teren, intra prea timorati ceva ,ceva se intampla la echipa, Cine ar fi putur sa o bulverseze in halul asta? baietii sutn de nerecunoscut si avem datoria ca suporeteri si fnai sa intervenim in idea de ale ridica moralul s-asa cazut rau de tot. Baietulor le trebuie o scanteie sa le revina pofta d ejoc si bineitneles de a practica un joc itnra-devar d efotbal. Trebuei urgent facuta os chema cu o echipa standard ca sunt prea multi jucatori care au itnrat si se vede ca nu exista relatii d e joc si de aici jocul sufera. Stim ca dumenata bagi in echipa dar avem nevoie de jucatori valorosi capabili sa mentina nivelul inalt d ejoc la echipa.!!!Este posibil acest lucru ? Lauti-va cat mai repde un antrenor care sa se faca ascultat in teren cat si ina fara lui. este un lcuru foarte improtant! Succes !!!!!!

spartcapus
spartcapus  •  11 August 2019, 15:52
Postat de basan pe 11 August 2019, 14:33

Ziariștilor cred ca o sa-i găsiți voi antrenor ca de când a plecat Bogdan vorbiți cu toți antrenorii dacă nu vor sa antreneze la FC *** Becali

Pana acum oficiosul fcsb ne-a insirat toti antrenorii care n-ar veni la cioban! Multumim, asta stiam si noi! Voi spuneti-ne cine sunt cei care ar vrea!

basan
basan  •  11 August 2019, 14:33

Ziariștilor cred ca o sa-i găsiți voi antrenor ca de când a plecat Bogdan vorbiți cu toți antrenorii dacă nu vor sa antreneze la FC *** Becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează