FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO EXCLUSIV Un fost jucător al lui Gică Hagi dezvăluie: „Nu m-am simțit niciodată bine acolo. Simțeam că sunt leșinat”

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 09:31

Srdjan Luchin (37 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre cariera lui și despre perioada petrecută la Viitorul, sub comanda lui Gică Hagi. 

Dublu campion în Liga 1, fostul fundaș central a evoluat la Viitorul, actuala Farul, în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019, bifând 16 meciuri. Acum, a dezvăluit cum s-a simțit lucrând sub comanda lui Gică Hagi. 

„La pauză, din 10 minute, timp de 9 și ceva ne-a acuzat că suntem blatiști!” » Dezvăluirile unui ex-dinamovist despre scandalul cu fostul antrenor
GSP LIVE
„La pauză, din 10 minute, timp de 9 și ceva ne-a acuzat că suntem blatiști!” » Dezvăluirile unui ex-dinamovist despre scandalul cu fostul antrenor

VIDEO Srdjan Luchin: „La Hagi, nu m-am simțit niciodată bine psihic sau fizic”

- Cum a fost experiența de la Viitorul, în 2018? Jucătorii mai bătrâni care merg acolo să fie repuși pe picioare de Hagi povestesc că Hagi știe incredibil de mult fotbal, dar că e foarte greu să reziști în presiunea pe care o pune zi de zi…
- Da, clar. Ca program, ca presiune, nebunie, ședințe, e foarte greu pentru un jucător matur, un jucător care a trecut pe la mai multe echipe, care a văzut și alte metode de lucru și alt program. Aveam zile când plecam de acasă dimineața la 8 și mă întorceam la 9 seara. Băiatul dormea când plecam și când mă întorceam, practic nu-l vedeam. Ajungeam epuizat, ajungeam praf, mai mult psihic decât fizic. Cu siguranță, pot spune că am dat cel mai slab randament la domnul Hagi, dar vă zic și de ce. Aveam o oboseală psihică, nu fizică.

-Adică?
- Nu știu dacă am avut vreun meci la Viitorul în care să mă simt bine fizic sau psihic. Eram tot timpul leșinat, stors. Erau ședințe foarte lungi, nu a fost ușor. Cu prima ocazie mi-am dorit să plec. Dar ceea ce face Hagi, câți tineri promovează, ce randament dau, e clar că e un plus. Au multe lucruri de învățat.

Citește și: 

Luchin, interviu spumos în direct: „Di Maria părea un hoț de buzunare din piață. Strâmb, picioare subțiri, dar nu m-am putut atinge de el. M-a întors pe toată părțile!”

Mirel Rădoi, invitat la episodul #16 din podcastul „Profu' de Sport” » Fostul selecționer, la momentul adevărului: „Recunosc că nu e ușor de lucrat cu mine”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  21 Mai 2023, 14:16
Postat de BayernMunchen pe 21 Mai 2023, 11:27

Nu ai rezistat ca erai slab si fizic si psihic! Tipic jucatorului roman! De aia nu ai ajuns la barca sau real!

Deși nu e român, e jucător român. Și asta se cunoaște: slab fizic, slab psihic.

BayernMunchen
BayernMunchen  •  21 Mai 2023, 11:27

Nu ai rezistat ca erai slab si fizic si psihic! Tipic jucatorului roman! De aia nu ai ajuns la barca sau real!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează