FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 1-1

Gică Hagi, nervi la flash-interviu » Întrebările care l-au iritat: „Eu vă zic una, voi spuneți alta! Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta”

Gică Hagi s-a enervat după meciul cu Sepsi +19   FOTO
Gică Hagi s-a enervat după meciul cu Sepsi

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 00:34 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 09:35

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a fost deranjat de câteva dintre întrebările primite la flash-interviul acordat după meciul cu Sepsi din play-off, încheiat 1-1

Tehnicianul „marinarilor” s-a enervat în momentul în care reporterii i-au adresat unele întrebări referitoare la remiza de la Sfântu Gheorghe. Iritat, Hagi a răbufnit în două rânduri și a transformat dialogul într-un monolog.

A clacat după eșecul de cotă 16 suferit azi în Liga 2: „Aș vrea să renunț, să plec, să nu mai văd pe nimeni”
PROBLEME
A clacat după eșecul de cotă 16 suferit azi în Liga 2: „Aș vrea să renunț, să plec, să nu mai văd pe nimeni”

Gică Hagi, nervos după pasul greșit cu Sepsi

„Am pierdut două puncte. Am făcut un meci defensiv bun. Ofensiv, nu a fost atât de bun, cu toate că puteam face 2-0. Știam că întâlnim o echipă care îți poate crea probleme dacă îi lași mingea. N-am știut să gestionăm ultimele minute, dar asta este, mergem înainte. 

Suntem supărați cu toții, mergem înainte, capul sus! Ăsta e fotbalul! Dacă le-am dat ocazia să marcheze, asta este”, a spus „Regele” la Prima Sport.

Apoi, a răbufnit după ce a fost întrebat: „V-au păcălit declarațiile celor de la Sepsi, care au spus că sunt obosiți?”.

Domnilor, să fim serioși! Băgăm întrebări doar de dragul de a întreba?! Noi am condus meciul, am construit, am încercat, doar că anumite lucruri n-au fost făcute bine. N-o să stau să spun detalii... Defensiv, am stat bine. Sepsi n-a făcut două pase 60-70 de minute. 

Ștefănescu aruncă în aer lupta pentru titlu! Farul se încurcă la Sf. Gheorghe, iar FCSB și CFR Cluj speră » Clasamentul ACUM
Sepsi - Farul 1-1
Ștefănescu aruncă în aer lupta pentru titlu! Farul se încurcă la Sf. Gheorghe, iar FCSB și CFR Cluj speră » Clasamentul ACUM

Gică Hagi: „Spuneți-ne că suntem cei mai buni, dar nu favoriți!”

Apoi, Hagi a fost deranjat când i s-a spus că „Farul era favorită înaintea meciului”.

Vă mai amintesc o dată: suntem pe primul loc, suntem cei mai buni! Folosiți dumneavoastră cuvântul de favorit! Acceptam dacă spuneați că suntem cei mai buni, dar nu favoriți! Nu puteți să ne declarați cum vreți voi! Suntem favoriți că jucăm cel mai bine, că suntem pe primul loc.

Cred că vedeți fotbalul atât de ușor... intră pe teren și joacă, să vezi ce greu e! Noi ne-am descurcat extraordinar, atât în deplasare, cât și acasă. Asta înseamnă că suntem foarte buni, dar voi scoateți doar ce e negativ. Ziceți și voi ceva bun de Farul? Ce jucător a dat gol azi? Cine a dat bară? Ce vârste au? Am jucat cu jucători de 2005, de 2002... pe astea nu le vedeți... eu vă zic una și voi spuneți alta?!

Credeți că e ușor cu Sepsi? Le luați cum vă convine vouă, mi-e greu să răspund la întrebările voastre. Ce e atât de greu să înțelegi? Câteodată ne ies lucrurile, câteodată nu ne ies. Ăsta e fotbalul, cum le-am spus și lor, în vestiar. Niciodată nu știi.

În vară, Hagi v-a zis că ne dorim să construim o mentalitate de învingători și că ne dorim să fim din ce în ce mai buni. Deocamdată, suntem extraordinar de bine. N-o să dau nimănui explicații despre ce schimbări fac, de ce le fac... sunt om, la fel ca voi. Uneori sunt inspirat, alteori nu facem bine.

Mazilu are calitate. Mă bucur pentru Borza că a marcat, face față în play-off. Joc cu acești copii în meciuri cu presiune. Asta ce înseamnă? Curaj. Convingere, credință și curaj. Cred în ce fac și am curaj. Asta e echipa mea.

- Gheorghe Hagi, antrenor Farul

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în remiza Sepsi - Farul 1-1

+15 FOTO

VIDEO Gică Hagi: “Pun mai multă presiune decât alții, mai ales pe vestiar. La Farul, există doar presiunea asta”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Ștefănescu aruncă în aer lupta pentru titlu! Farul se încurcă la Sf. Gheorghe, iar FCSB și CFR Cluj speră » Clasamentul ACUM

FOTO Imagini spectaculoase la Ploiești! Cu Budescu șef de galerie, „găzarii” au sărbătorit evitarea retrogradării de parcă ar fi câștigat un trofeu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (44)
Dino
Dino  •  30 Aprilie 2023, 17:04

Uneori sunt inspirat, alteori nu facem bine. - Adica cand castigam e meritul meu, cand pierdem e de vina e echipa. Ori imparti si victoriile cu echipa ori esti doar tu de vina. Nu poti sa te scalzi in doua odata.

bl0catu
bl0catu  •  30 Aprilie 2023, 16:09

Eu nu inteleg de ce Gicuta se enerveaza de fiecare data cand i se ia interviu? de ce mai vine la flash? daca a pierdut, e iures! daca a castigat, iar e nemultumit de oaresce intrebare (in treacat fie spus, intrebari de doi lei menite sa bage batul prin gard de cele mai multe ori, ca doar can-can-ul se vinde!) si de faptul ca lumea nu ii recunoaste meritele,valoarea si celelalte! ca a facut din brandul Farul o *** de cand cu omeniile si cumetriile, nici un cuvintel! sunt inca langa Farul pentru ca indiferent cine il conduce, Farul inseamna mai mult decat Hagi si asta o cred multi faristi , dar sa nu creada lumea ca ne mandrim in momentul de fata de cum este reprezentat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  30 Aprilie 2023, 13:43
Postat de dorelus pe 30 Aprilie 2023, 11:03

***

Aveți dreptate nu pot dovedi că sunteți omeniti la Hotelul Yaki, dară atunci sunteți chiar de paie, credeam că măcar trageți foloase din modele regelui covrig

Vezi toate comentariile (44)
Comentează