FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ

VIDEO Întrebarea care l-a încurcat pe Hagi, înaintea duelului cu CFR Cluj: „Nu mă pricep la astfel de lucruri! Nu îmi plac”

Articol de , - Publicat vineri, 01 martie 2024 17:26 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 18:30

Gică Hagi (59 de ani) a prefațat meciul dintre Farul și CFR Cluj, din runda cu numărul 29 a Superligii.

  • Farul - CFR Cluj este programat sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Farul vine după două meciuri sub potențial, remiza 1-1 cu Oțelul și eșecul 0-1 contra lui U Cluj. Campioana are nevoie de puncte pentru a-și asigura prezența în play-off, iar Gică Hagi crede că le poate obține încă de sâmbătă, din duelul cu Adrian Mutu.

Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”

VIDEO. Gică Hagi, înainte de Farul - CFR Cluj: „Sperăm să obținem victoria!”

„Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet. Sperăm să avem capacitatea să găsim soluții, să fim puternici, să accesăm principiile noastre, să ne luptăm și să fim mai buni decât ei. Avem un adversar foarte bun. Sperăm să obținem victoria!

De la fundași trebuie să începem totul. Cred eu că fotbalul are două faze și trebuie să le facem mai bine pe ambele. Am făcut niște lucruri bune de la începutul anului, dar au fost și două-trei meciuri în care n-am fost noi.

Nu vreau să vorbesc despre cineva individual. Suntem o echipă și trebuie să fim toți inspirați!”, a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Întrebat despre calculele din lupta pentru play-off, „Regele” a spus: „Nu fac socoteli, nu mă pricep la astfel de lucruri, chiar dacă sunt și eu în fotbal. Nu îmi place, să zic mai bine! Știu că jucăm meci acasă și e nevoie să facem totul pentru a câștiga. Mentalitatea noastră este să luăm trei puncte la fiecare meci”.

Clasamentul actualizat în Superligă:

Întrebarea mea este: unde vrem să ajungem? Încă sunt tânăr și cu chef de muncă. Dar trebuie să progresezi. Dacă nu există proiect pe termen lung, există doar dezbatere. Se vorbește prea mult! Eu aș saluta dacă la Farul ar veni un proiect pe termen lung, în special pentru cei tineri

- Gică Hagi

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte și alte știri din Superligă:

Gigi Becali, mesaj pentru Șucu înainte de Rapid - FCSB: „Trebuie să fii nebun să nu faci asta!”
Rapid - FCSB
Gigi Becali, mesaj pentru Șucu înainte de Rapid - FCSB: „Trebuie să fii nebun să nu faci asta!”
A uitat de tot de Bănie » Cine l-a convins pe Ante Roguljic să vină la Cluj și cât de bine vorbește limba română
U CLUJ - FC BOTOȘANI
A uitat de tot de Bănie » Cine l-a convins pe Ante Roguljic să vină la Cluj și cât de bine vorbește limba română

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
muzzi1
muzzi1  •  01 Martie 2024, 19:52

Hagi demonstreaza ca e capsoman si nu intelege unde greseste,inca o data! jocul nu trebuie sa inceapa de la fundasi, Gicuta draga, ca iar te mananca NedelcuL! trebuie sa inceapa de la portar! nu ii mai lasa pe aia sa ia mingea lui Buzbuchi sa o degajeze ei la aut de poarta! berbecule!

boerbist
boerbist  •  01 Martie 2024, 19:06

A fost anul trecut randul lor, al Farului. Am vazut, au facut varza Europa. Acum e interesat sa prinda primele 6 locuri si sa plateasca din datorii. Problema e ca nu a facut vreo smecherie cu trofeul, nu mai reuseste sa vanda, nu mai produce la Academie nici macar pentru el, nu mai vorbim sa mai si vanda. In ritmul asta, va trage obloanele.

danutcornel
danutcornel  •  01 Martie 2024, 17:55

mare rege arbitrii sunt de ai casei daca nu cfr va castiga la pas!ole ole ole cfr victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează