FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Steliștii trag tare în Antalya » Thomas Neubert nu le lasă nici un moment de respiro

FOTO: Alex Nicodim +13   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 21:40

Steliștii nu au nici un moment de respiro în Antalya, acolo unde Thomas Neubert și Laurențiu Reghecampf au grijă ca jucătorii să fie foarte bine pregătiți pentru a doua parte a campionatului. 

Dacă în primul cantonament jucătorii au resimțit din plin oboseala, acum par obișnuiți cu metodele de antrenament ale lui Neubert. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  29 Ianuarie 2016, 00:57

Sa vedeti ce echipa face Reghe! Nu m-ar mira sa reuseasca sa ajunga in primavara in Europa League. Apoi vor vinde o serie de jucatori gen Varela, Hamroun, Bawab, Kharja si vor avea o sansa buna sa se afirme Bourceanu, Stanciu, Chipciu, Pintilii, Carp, Filip etc.

floreen86
floreen86  •  29 Ianuarie 2016, 00:54

Ar face si Dinamo antrenamente..daca ar avea jucatori,antrenor si 2 mingi...dar Nea Caisa..nu are banuti.

kossu
kossu  •  28 Ianuarie 2016, 22:23

Mă și gândeam că n-ați mai scris de el nimic de-alaltăieri. M-am speriat c-o fi murit Tomiță, că l-a pocnit din greșeală vreun stelist mai neîndemânatic pe când trăgea la antrenamentele alea futuriste cu elasticul de la chiloți. Scapi unul din ăla și te pocnești cu el în față, ăla ești... Părerea mea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează