FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Steaua are o nouă perlă după ce a pus mîna pe un puști talentat și plin de tupeu în joc

Articol de , - Publicat joi, 02 iulie 2015 15:48

Are 16 ani și 8 luni, dar arată mult mai matur în joc! Pe teren nu e cu nimic mai prejos decît marile vedete din lotul roș-albaștrilor

În cantonamentul din Austria, Vlad Mihalcea a arătat că nu a venit la Steaua să se antreneze, ci să joace.

Tînărul a semnat cu roș-albaștrii în urmă cu mai puțin de o lună și durata înțelegerii se întinde pe 6 ani. E internațional Under 17, selecționată pentru care a bifat 5 meciuri în campania de calificare la Euro 2015. Nu i-a costat nimic pe steliști, venind gratis de la FC Brașov, acesta fiind primul său contract de fotbalist profesionist. Nu are un fizic prea bun, dar a demonstrat deja că e tehnic, tupeist și aleargă bine. În plus, mai are de lucrat din punct de vedere tactic. În multe momente din joc Mirel e nevoit să-l așeze în teren, strigîndu-i de pe margine unde să stea.

Le-a rupt frîna rușilor

Cu toate acestea, antrenorul Stelei are mare încredere în el și l-a luat în cantonamentul din Austria. L-a folosit în toate partidele de pregătire de pînă acum, cel de la Brașov, cu Zărnești, și cele de pe tărîm austriac, unde roș-albaștrii au întîlnit Klagenfurt, Legia și Rubin Kazan. Nu s-a făcut de rîs în nici unul din jocuri, iar în cel cu locul 5 din Rusia a strălucit. Rădoi l-a trimis pe teren în minutul 60, în locul lui Neagu, iar jocul Stelei s-a schimbat în bine după intrarea lui.

Mihalcea a arătat un tupeu în joc rar întîlnit la o vîrstă atît de fragedă. Nu i-a fost teamă să dribleze, și-a ridiculizat adversarii, enervîndu-i în multe momente. Aceștia s-au răzbunat pe el intrînd tare, dar asta mai mult l-a ambiționat pe puștiul Stelei. Nu a cedat și a continuat să-și vadă de jocul lui. A colaborat bine cu Stanciu și cu Iancu, cei trei fiind cei care au creat golul de 2-1.

 

"Cum să-l dăm lui Hagi cînd el abia știe să se lege la șireturi?"LIKE & SHARE pentru povestea impresionantă a jucătorului speranță al Stelei! http://bit.ly/1Hx8VQ4

Posted by Gazeta Sporturilor on 2 Iulie 2015

"Sînt bucuros că mă aflu aici, la Steaua, N-aș fi crezut să fac acest pas atît de repede. Acum este important să joc cît mai mult, să am meciuri în picioare. Vreau să arăt ce pot"
Vlad Mihalcea, mijlocaș Steaua

E ținut în loc de Tănase

Mihalcea va avea însă șanse mici să joace în meciurile oficiale. Concurența e mare pe posturile pe care acesta le poate acoperi. Vlad poate evolua ca mijlocaș ofensiv, central sau pe benzi, dar trioul Popa, Chipciu, Tănase pare bătut în cuie. Mihalcea ar putea primi o șansă dacă "Dodel" va pleca în această vară, lucru cu care conducerea Stelei a anunțat că este de acord. În trecut, Vîlceanu și Grădinaru s-au anunțat și ei ca fiind speranțe, însă nu prea au prins echipa, iar acum primul a fost împrumutat la Voluntari, iar celui de-al doilea i se caută din nou o formație unde să joace, după ce în returul sezonului trecut a evoluat pentru Oțelul

2.000 €e salariul lunar al lui Vlad Mihalcea, cel mai mic dintre toți jucătorii din lotul Stelei

"Au mai fost mulți tineri talentați în fotbalul românesc, dar Mihalcea are o calitate rară pentru un puști de doar 16 ani, deține un tupeu fantastic în joc"
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

L-a tutuit pe Sînmărtean

După doar primul său meci la Steaua, la finele amicalului cu Zărnești, disputat în cantonamentul de la Săcele, Mihalcea a vorbit cu presa. Reușise o pasă decisivă și fusese comparat cu Lucian Sînmărtean, fotbalist de 35 de ani: "Nu pot să mă compar cu Lucică, mai am mult pînă acolo".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (24)
ortega
ortega  •  02 Iulie 2015, 19:12
Postat de boss.alb.rosu pe 02 Iulie 2015, 18:03

bortega,tu nu vorbi de fotbalisti ca la clubul vostru n-aveti nici macar de primul 11.nu mai sta pe net***

Băi milițiene , vezi-ți de prăpădita ta de niu-*** , 13-0 cu FC Scoverga din Gibraltar , ***t , prostule ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  02 Iulie 2015, 18:56

Dudu(porecla lui din Brasov) va ajunge mare.....

mitroi2008
mitroi2008  •  02 Iulie 2015, 18:36
Postat de boss.alb.rosu pe 02 Iulie 2015, 17:57

asai fratele meu noi avem cei mai talentati tineri din tara cu care cand vor creste vom ajungepe noi culmi ale succselor interplanetare.

Cu Patrick si cu Gavrila,/ De chelneri noi n-avem mila! ------- -------- --- ---- Cu Filip si Nedelcearu,/ La bucatari dam goluri cu caru!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează