FOTBAL  »  Superliga  »  COMEMORARE

FOTO Un an fără Ilie Balaci! Pe 21 octombrie 2018, „Minunea blondă” dispărea brutal dintre noi

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 12:23

Pe 21 octombrie 2018, Ilie Balaci pleca brutal dintre noi, în urma unui atac de cord la vârsta de 62 de ani. 

Lumea fotbalului nu l-a uitat pe „cel care părea un heruvim ce sărise gardul Raiului, ca să guste din toate plăcerile lumești”, după cum îl caracteriza un alt mare dispărut, gazetarul Ion Cupen. 

+11 FOTO

Lorena Balaci, una dintre fiicele lui Ilie, a mărturisit la TV Digi Sport: „La poze cu tata m-am uitat după trei luni de la moartea lui. La video nu m-am uitat. Acum e prima dată când o fac. Sora mea se uită. Spune că așa îi trece dorul. Eu nu pot, îmi e foarte greu să-l aud vorbind”. 

În urmă cu două zile Ilie Balaci a fost comemorat la locul de veci din Cimitirul Sineasca. 

La slujba de comemorare a „Minunii Blonde” au participat rude, apropiați, suporteri și foști coechipieri din „Craiova Maxima”, printre care Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu și Nicolae Ungureanu, alături de oficialități locale. 

Vezi și:

FOTO Lorena Balaci, dezvăluiri la un an de la decesul lui Ilie Balaci: „E prima dată în ultimul an când văd un video cu el” » Mesaj pentru CS U și FC U: „Voi nu sunteți Craiova Maxima!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  21 Octombrie 2019, 14:19

Odihnă veșnică, minune blondă!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează