FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO EXCLUSIV A ajuns pe mîna lui Reghe! Primele imagini cu Marica la antrenamentele Stelei

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 18:03

Ciprian Marica a ajuns în cantonamentul Stelei din Antalya şi a intrat direct în pîine.

Atacantul de 30 de ani s-a antrenat alături de noii săi colegi, sub atenta supraveghere a lui Laurențiu Reghecampf și a preparatorului fizic Thomas Neubert.

Marica a fost primit bine de jucătorii Stelei, cunoscîndu-se deja cu jucătorii români de la echipa națională a României. Puștii transferați de la Ceahlăul, Popadiuc, Chitoșcă și Ștefănescu erau vizibili emoționați în momentul în care l-au salutat pe noul lor coleg.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
simohayha
simohayha  •  16 Ianuarie 2016, 09:10
Postat de agiler pe 15 Ianuarie 2016, 19:06

Stire de ultima ora la Rin langa morga sa anuntat ca se tine doliu pe timp nelimitat.Un doliu afectat de criza financiara a patronului care inca nu a gasit petrol in curte.Surse credibile au spus ca sau facut forari la mare adancime in curtea lui Negoita. Dar spre surpriza rusilor care au venit sa foreze in loc de petrol a tasnit vopsea lavabila.Dupa indelungi parlamentari rusii au plecat nu inainte de a le ura dinamovistilor prezenti la doliu suka blyad si celebrul eto piz`dets.

:)

simohayha
simohayha  •  16 Ianuarie 2016, 09:07

Nici nu banuiesc dinamovistii ce mare serviciu ii fac lui Marica cu marota venirii la Steaua. Ciprian nu a vorbit niciodata Steaua de rau , desi se considera oarecum dinamovist si jucase aproape echivalentul a 9,5(sic!) meciuri in Liga I-a pentru câinii rosii. Lătrat vehement, Marica va fi acceptat mult mai usor de catre fanii din Ghencea , întotdeauna pregatiti sa savureze hinghereala din tabara dusmanilor traditionali. Probabil va fi noul Ionel Danciulescu din Ghencea, "câinele"care odata facuse ferfenita plasele dinamoviste. Bine ai venit, Ciprian Marica!

564351217065972
Stefan Nica  •  16 Ianuarie 2016, 08:09

L-as fi inteles pe Marica daca s-ar fi transferat la Steaua...dar la fcsb o echipa care exista ilegal in Liga 1?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează