FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Am plecat la 04:00 dimineața din cantonament” » Florinel Coman și momentul care l-a schimbat complet: „Un sentiment pe care n-am cum să-l explic”

Florinel Coman e un tătic fericit / Sursă foto: Instagram@ioanatimofeciuc +49   FOTO
Florinel Coman e un tătic fericit / Sursă foto: Instagram@ioanatimofeciuc

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 15:42 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 16:37

Florinel Coman, fotbalistul aflat în plină revenire de formă la FCSB, a povestit cum a decurs cel mai emoționant moment trăit în plan personal, și anume nașterea fiicei sale. „Mbappe” si Ioana Timofeciuc au devenit părinți în 2022.

La 25 de ani, Florinel Coman spune fără remușcări că și-a îndeplinit una dintre marile sale dorințe: aceea de a deveni tată. El a povestit cum a plecat din cantonament la 04:00 dimineața pentru a asista la venirea pe lume a fetiței sale.

MM Stoica, spuma de ras și liliacul » Managerul FCSB, amintiri fabuloase din tinerețea „alb-negru”: „Asta chiar că e bombă!”
INEDIT
MM Stoica, spuma de ras și liliacul » Managerul FCSB, amintiri fabuloase din tinerețea „alb-negru”: „Asta chiar că e bombă!”

Florinel Coman, despre rolul de tată: „Trebuie să fiu foarte atent cum mă comport”

„Mi-a schimbat viaţa în bine. Prima dată, n-am realizat. Atunci când s-a născut, nu am realizat, dar când a început să crească, mi-am dat seama că trebuie să am grijă de ele, pentru că am două fete în casă, iar eu sunt bărbatul. Fetiţa mă va lua exemplu pe mine, aşa că trebuie să fiu foarte atent la cum mă comport şi cum gestionez anumite situaţii.

Eram în cantonament şi am primit un telefon pe la 03:-04:00 dimineaţa, mi-a spus să vin, deoarece credea că va naşte (n.r. - partenera fotbalistului). Am plecat la Constanţa, pentru că acolo a născut, în bazin cu apă caldă. Am ajuns la Constanţa şi s-a născut. Am stat foarte mult acolo, am asistat la naştere, n-am avut nicio problemă

Chiar eram acolo şi nu realizam ce mi se va întâmpla. Medicul mi-a dat-o în braţe, e un sentiment pe care n-am cum să-l explic”, a spus Florinel Coman pentru OrangeSport.

Petrec foarte mult timp cu ea, îi citesc poezii. Este foarte atentă, acum a început să spună câteva chestii. Este super, super! Oricum, eu mi-am dorit ca la 24-25 de ani să fac primul copil şi m-am pregătit pentru treaba asta, aşa că n-am nicio problemă.

- Florinel Coman, potrivit sursei citate

FOTO. Cuplul Florinel Coman - Ioana Timofeciuc, în imagini

+45 FOTO

Ioana, soția fotbalistului de la FCSB, a născut-o pe Kasia, primul copil al cuplului, în iunie 2022. Florinel Coman și soția și-au botezat fetița în noiembrie, iar nașii au fost Denis și Vanessa Drăguș.

Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat, care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună 

- Ioana Coman

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Rotaru și-a făcut bilanțul la Universitatea Craiova: „Sunt dezamăgit” » Ce spune despre proiectul lui Dîncu și varianta de a investi la CSA Steaua
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru și-a făcut bilanțul la Universitatea Craiova: „Sunt dezamăgit” » Ce spune despre proiectul lui Dîncu și varianta de a investi la CSA Steaua
Gigi Becali, interviu în ziua de Paște » „Cu ei 3 încep echipa cu Farul” + „Într-un an, ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”
FCSB
Gigi Becali, interviu în ziua de Paște » „Cu ei 3 încep echipa cu Farul” + „Într-un an, ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
sportix
sportix  •  17 Aprilie 2023, 19:23

Bravo, Florinel! A fi tata, vine cu multe chestii noi, frumoase, si multa responsabilitate!

danutcornel
danutcornel  •  17 Aprilie 2023, 18:48

auzi cica mmbappe poate umbra lui mmbappe e florinel

istet10
istet10  •  17 Aprilie 2023, 17:45

Sa-i traiasca!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează