FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un impresar din România, despre cauzele prăbușirii lui Florinel Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

Un impresar din România a găsit motivul scăderii de formă a lui Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…” +49   FOTO
Un impresar din România a găsit motivul scăderii de formă a lui Coman: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 16:51 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 09:21

Agentul de jucători Florin Manea a fost întrebat de ce crede că Florinel Coman a pierdut echipa de start la FCSB. Acesta consideră că și iubita fotbalistului, Ioana Timofeciuc, ar fi de vină pentru prestațiile modeste ale atacantului.

Manea spune că modul în care pozează iubita lui Coman nu dă bine la imaginea de ansamblu a fotbalistului. Recent, Gigi Becali, patronul de la FCSB, anunțase că Florinel și Ioana Timofeciuc așteaptă un copil.

+45 FOTO

Florin Manea: „Atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții…”

„Și-a atras foarte multe critici, atunci când soția stă pe Facebook în tot felul de poziții… Nu dă bine, deși poate nu-i face rău. Vine cu o presiune inutilă.

I-am consiliat să-și țină viața privată departe de Facebook. Trebuie să-și dea seama de persoanele pe care le au aproape. Poți să ai o prietenă căreia îi place Torino, nu Genoa. Tu stai cu gândul că ea nu e fericită. Fetele trebuie să-i susțină și de aia încerc să-i consiliez. Eu le explic ce trebuie să facă”, a declarat Florin Manea, conform Prosport.

0 goluria marcat Florinel Coman în acest sezon de Liga 1

Citește și:

Eroare de management la Craiova » Mare pierdere în iarnă pentru clubul lui Reghe și Rotaru

Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
orlick
orlick  •  18 Martie 2022, 15:11

Ce aveți cu Coman? Înainte de accidentarea cu sârbii juca foarte bine, era lăudat de toți, era peste Man. Când a revenit, i-a rupt iar piciorul ciomagarul de la Sepsi (n-a luat nici galben). E greu să îți revii după accidentări de genul ăsta. În plus, a avut și ghinion la multe faze. În meciul cu Farul a jucat foarte bine și a fost la câțiva centimetri de un gol de generic.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Martie 2022, 12:20

Ideea de "nesatula" a partenerei lui Coman nu face altceva decat sa acrediteze ideea ca ea, piaza-rea din viata lui Florinel, este cea care lanseaza verdictul implacabil de vampir de energie care pur si simplu il va transforma pe Florinel intr-un sclav al placerilor carnale!

boierasul
boierasul  •  17 Martie 2022, 21:43

Dacă era la timp " reglat din palme" avea o șansă să ajungă fotbalist mare))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close