FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Flavius Stoican amenință FCSB cu doi dintre jucătorii cheie de la CSM Poli Iași: "O să-i vedeți!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 21:14

Flavius Stoican, antrenor la CSM Poli Iași, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM. A vorbit despre arbitrajul de la meciul cu CFR, despre lupta la play-off și a comentat și hențul lui Bojan Golubovici din meciul cu Dinamo. 

"Am simțit de când a început meciul o tentă de arbitraj pro CFR Cluj. Tot speram că lucrurile vor fi în regulă. Înaintea meciului îmi propusesem să nu fiu recalcitrant și să fiu calm. Dar când văd un om că ia o decizie și o schimbă în urma unei presiuni, că ridică unul sau altul mâinile, mă deranjează. Chiar dacă e vorba despre o fază simplă, care nu spune nimic", a zis Flavius Stoican la Europa FM. 

...despre play-off: "Când am plecat la drum am spus că ne trebuie o perioadă lungă de timp pentru a face performanță. Aveam nevoie de timp să cunosc lotul, să văd ce poate fiecare. Dar am avut șansa să stau o perioadă mai lungă cu jucătorii într-un cantonament. I-am evaluat bine și am considerat că e bine să pun o presiune suplimentară. E normal să ne dorim să atingem obiective puternice. E o ambiție a noastră să ajungem pe o poziție cât mai bună în campionat și să ajungem cât mai departe în Cupa României". 

...despre hențul lui Golubovici: "Am văzut faza, e ciudată. Eu îl știu pe Golubovici ca jucător. Mi s-a părut într-adevăr o fază ciudată, am mai văzut hențuri stupide. M-am pus în pielea lui și m-am gândit ce voia să facă atunci. Probabil că s-a gândit că-l păcălește pe arbitru sau că are pe cineva în spate". 

...despre Jo Santos: "Avem jucători buni din străinătate. De multe ori toată lumea e încântată de ceea vede la el. Qaka e și el un jucător fantastic. O să-i vedeți pe acești jucători în meciurile importante. La Jo am văzut și în meciul de ieri cât de mult ne lipsește. Scoate ușor un om din joc. A jucat o perioadă și cu durere, iar în evoluția lui nu s-a văzut acest lucru. Pentru mine contează mult asta". 

...despre CFR Cluj: "Are șanse mari la titlu, dar se va bate cu Steaua până la final. CFR poate profita de faptul că Steaua va avea un meci dificil cu noi etapa viitoare". 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (7)
485809194904413
Costel Tudor  •  07 Noiembrie 2017, 11:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Noiembrie 2017, 09:00

ba voi antrenorii santeti dusi cu capul?????? voi mai antrenati sau faceti cancanuri la tv stoican edi popa petrescu miriuta ba vedetiva de echipa de jucatorii vai mama lor la preluari suturi spre poarta ratari incredibile nu stiu a lovi mingea fauteaza grosolan au anceput si ei sa tipe la arbitrii. VOI antrenorii ascundeti ipotenta cu cancanuri tv prosti conducatorii vostri ca pe spectatori nui pacaliti drept dovada numarul care vin Cred ca nici neamurile voastre nu mai vin Cireasa de pe tort sant specialistii careo scalda si si da importanta cum EI va da banii GRESIT si voi mancati banii tv cu aiurelile voastre USOR usor va disparea si audientele

rocknroll
rocknroll  •  06 Noiembrie 2017, 22:19

Mai, astia nu inteleg sau fac pe prostii, din frustrare? Cum naibii ca FSCB sa nu fie Steaua? Cautati pe site-ul UEFA! Este una si aceeasi echipa cu cea care a jucat semifinala UEFA in 2006; optimi UEFA in 2005; sferturi in Cupa Cupelor, in 1993; finala CCE in 1989; semifinala CCE in 1988 si castigatorea CCE in 1986! Cea de care spuneti voi c-ar fi "Steaua", este o noua echipa infiintata de curand, pe structura unei alte echipe. Nu are nicio continuitate, nu are nimic! Doar numele... luat cu japca in Justitia din Tara lui Peste-Prajit!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează