FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a luat huligan » După încă o ieșire suburbană, fotbalistul a sărit la bătaie!

FOTO: Captură TV Digi Sport
FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 09:20

Gabriel Enache a încercat să se ia la bătaie cu suporterii care îi așteptau pe jucători la autocar, după remiza cu CS U (1-1), fiind oprit cu greu de stewarzii Arenei Naționale.

Două meciuri pe cel mai mare stadion în decurs de o săptămână, două momente care l-au avut în prim-plan pe mijlocașul reprofilat în fundaș dreapta, Gabi Enache.

Primul s-a întâmplat la finalul partidei tur cu Viktoria Plzen, 2-2. Deranjat de întrebările adresate patronului și antrenorului care-l vizau în mod direct, Enache a sunat un jurnalist al Gazetei la ora 23:36 și-au urmat o serie de amenințări. "O să-ți sparg botul ăla. Să te ferești de mine! Să nu mai dai ochii cu mine niciodată în viața ta! O să vezi tu cine sunt eu cu adevărat. Ai grijă mare de tot!", a tunat Enache, care n-a fost sancționat de FCSB pentru comportamentul său.

Scandal cu fanii în parcare

Al doilea moment l-a avut în centrul atenţiei tot pe Gabi Enache, după FCSB - Craiova, 1-1. "Pleacă de la Steaua! Băi, du-te la oi! Respectați-ne! În locul lui nea Gigi, nici 5 bani nu v-aș da, bă, nenorociților. Nu jucați nimic. Am răgușit pentru voi. Dau bani mulți pe medicamente", au strigat fanii către fundașul dreapta. Jucătorul și-a pierdut din nou cumpătul, a plecat nervos de lângă un copil cu care făcea o poză și s-a dus glonț spre cei care strigau.

Enache a început să gesticuleze nervos și să ridice vocea la suporteri. Stewarzii firmei de paza SAS, cea care se ocupă de siguranța jucătorilor, au intervenit și l-au obligat pe fundașul dreapta să urce în autocar. Acesta a opus rezistență, dar până la urmă a urcat în autocar și a continuat să dea din mână nervos în direcția fanilor.

"Eu îmi tot pun întrebarea ce mi-a plăcut la Enache când juca la Astra. Azi am avut revelaţia. Enache a jucat puţin titular la Astra. El intra în repriza a doua, juca mijlocaş şi îi prindea pe adversari obosiţi. Aşa s-a remarcat el" Helmuth Duckadam, președinte imagine FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  02 August 2017, 09:09

Se pare ce toti *** care vin in Bucuresti intai se fac zmardoi si apoi incearca sa joace fotbal. De aia am eu boala pe aia care sunt impotriva strainilor desi, indiferent de valoarea lor in strainatate, intre ei si *** nostri e distanta de la cer la pamant. Pe romani ii ia ameteala cand dau de bani mai ales cand vin la echipele mari cu ciorapii rupti iar acasa la ei cautau carnea prin ciorba cu lupa. Chiar daca unii se supara, asta e adevarul. Ne omoara fitzele si *** pe noi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fancraiova
fancraiova  •  02 August 2017, 07:16

Daca scapa enache printre bodyguarzi era *** ha ha ha unde era smardoiul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  01 August 2017, 21:25
Postat de sakamoto pe 01 August 2017, 13:32

Domnule care semnatzi Jalabert, de ce nu se publica clasamentul la rugbi? De ce nu sint comentarii despre campionatul de rugbi din Romania? Simplu:campioana este dinTimisoara! De ani de zile si tare nu place! Simplu ca buna ziua! Ca Timisoara contribuie cu sume imense de bani la bugetul de stat-din taxe si impozite-care sint dirijate in muntenia si oltenia:place al dracului! Ar trebui ca banii obtzinutzi in judetzul respectiv, sa ramina acolo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează