FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Are pe masă oferta de la Gigi Becali, dar ar putea fi deturnat de o rivală din Superliga!

Risto Radunovic (al doilea de la dreapta la stânga)
Risto Radunovic (al doilea de la dreapta la stânga)

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 22:24 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 23:38

Risto Radunovic (31 de ani) a anunțat în luna martie faptul că vrea să plece de la FCSB. Gigi Becali, patronul echipei, a precizat luni faptul că apărătorul roș-albaștrilor are oferta de prelungire a contractului pe masă, 15.000 de euro pe lună pentru a continua. Miercuri a apărut prima echipă interesată de serviciile muntenegreanului.

CFR Cluj este prima formație interesată de serviciile lui Radunovic, potrivit ProSport. Nelu Varga, patronul ardelenilor, îl dorește în Gruia pe jucătorul roș-albaștrilor și s-a gândit la un posibil transfer.

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat

Risto Radunovic, dorit de Varga la CFR Cluj » Dan Petrescu nu s-ar opune mutării

Dan Petrescu vede cu ochi buni acest posibil transfer și nu ar spune nu trecerii lui Radunovic de la FCSB la CFR Cluj. Muntenegreanul este un fotbalist care s-ar integra perfect în echipa gândită de noul tehnician al ardelenilor.

Chiar dacă Gigi Becali a anunțat luni faptul că este dispus să-i ofere 15.000 de euro pe lună, Nelu Varga plusează și vrea să-i dea 20.000 + o primă de instalare, notează sursa citată.

Clujenii suferă la capitolul fundașilor stânga. Petar Mamic și Aly Abeid nu mai sunt doriți în Gruia, iar Radunovic ar intra direct titular, ținând cont de vârsta lui Mario Camora (37 de ani), titularul postului.

Radunovic, titular indiscutabil și unul dintre căpitanii de la FCSB

Adus în ianuarie 2021 de la Astra, Radunovic a devenit rapid un titular la FCSB. Între timp, el a devenit și unul dintre căpitanii echipei și un lider de necontestat în vestiar.

Risto are 33 de meciuri în acest sezon de Superliga, a marcat un gol și a dat 3 pase decisive. A fost unul dintre pilonii roș-albaștrilor în campania care se poate solda cu primul titlu după 9 ani.

Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec.

- Risto Radunovic, în martie 2024

VIDEO. SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

Citește și alte știri:

Emoții la FCSB » Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză cu Sepsi și a fost schimbat
Sepsi - FCSB
Emoții la FCSB » Florinel Coman s-a accidentat în prima repriză cu Sepsi și a fost schimbat
Gică Hagi, prima reacție după Farul - Rapid. Vrea să-i fure jucătorul lui Becali: „Concurăm și noi pentru el”
Farul - Rapid
Gică Hagi, prima reacție după Farul - Rapid. Vrea să-i fure jucătorul lui Becali: „Concurăm și noi pentru el”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
lianezahariao7
lianezahariao7  •  25 Aprilie 2024, 13:49

Becali,cum poti sa -l lasi peRradunovic (cel mai bun lateral stang din Superliga,la rivala CFR !Numai ptr ca est sgarcit la salariul pe ca care-l oferi !PAI, ASA VREI SA JOCI IN EUROPA !Te ineci ca t.....l la mal !Vai ce om de afacere esti!Credinta in Dumnezeu,n-are nimic de a face cu LACOMIA PTR.BANI,MAI ALES CAND AI CASTIGAT ATATIA BANI ! Din cauza acestei lacomii ai pierdut de multe ori JUCATORI IMPORTANTI !!!

magic4ever
magic4ever  •  25 Aprilie 2024, 09:25

Mergi la Cfr Radunovic!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  24 Aprilie 2024, 22:56

Pleaca, Radunovici!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează