Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 12:01 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 13:48

FCSB și Rapid se înfruntă duminică, de la 20:30, iar Gigi Becali și Dan Șucu au început schimbul de replici. 

  • Meciul FCSB - Rapid e programat duminică, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport,  Orange Sport și DigiSport 

Patronul FCSB și finanțatorul Rapidului poartă un dialog de la distanță. Totul a pornit de la anunțul că Dan Șucu le-a promis jucătorilor săi o primă. 

Becali a luat peste picior măsura patronului rapidist: „Eu, dacă dau, dau cu CFR Cluj. Să dau cu Rapid? Cine e Rapid să dau primă?”. A venit acum replica lui Șucu. 

Dan Șucu, mesaj pentru Gigi Becali: „Simpatice declarațiile lui. Le dau o primă de 80.000 de euro băieților”

 „Am citit declarația simpatică pe care a dat-o domnul Becali despre primele pe care le dăm aici. Și anume că eu dau prime mari pentru că nu o să ajung să le dau și de aceea le promit. E o declarație simpatică. Mi-a citit-o soția și mi-a plăcut. 

Am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali. Abia aștept să-l întâlnesc în derby. Vreau să îi transmit că anul trecut, din patru meciuri, băieții mi-au luat primele de trei ori. Am învins FCSB de trei ori. 

Pentru victoria cu FCSB, băieții împart suma de 80.000 de euro. Și merită cu prisosință. Sunt convins că și după derby-ul cu FCSB, primele vor pleca din contul meu direct către băieți, așa cum s-a întâmplat, de cele mai multe ori în sezonul trecut. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali”, a spus Dan Șucu pentru Fanatik

Ce declarase Gigi Becali

„Mi-a plăcut de Rapid. Dar noi nu suntem Craiova. Craiova a jucat lent, parcă jucătorii erau lenți. Joacă repede! Noi jucăm în viteză. Dacă Rapid joacă așa, o surclasăm. Cu noi, Rapid nu are curaj să joace, să atace. Cu noi, cum ai încercat să joci, te-am înțepat! Venin! Imediat. Bang-bang. Acul.

Știi de ce dă Șucu primă? Că jucătorii nu o iau. Foarte bine că. Are și el orgoliile lui, ambițiile lui. Dar că nu dă banii, îi va ține în buzunar. Eu, dacă dau, dau cu CFR Cluj. Să dau eu cu Rapid? Cine e Rapid să dau primă? Șucu are orgolii cu mine, dar ce orgolii să am eu cu Rapid? Am cu CFR Cluj și cu Dinamo. Cu Rapid eu nu am, doar suporterii erau împotrivă. Rapid mereu a fost mai slabă ca mine”, a spus Becali. 

VIDEO Sergiu Radu, fost campion alături de giuleșteni, a prefațat FCSB - Rapid: „Vom vedea un spectacol”

Citește și: 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa