FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Toate notele după derby-ul de vis de pe Arena Națională » Marii remarcați din revanșa FCSB-ului cu Rapid

FCSB - Rapid 3-1 / FOTO: Raed Krishan (GSP) +30   FOTO
FCSB - Rapid 3-1 / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 08:09 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 22:23

FCSB s-a chinuit din nou în fața Rapidului, dar a profitat de sclipirea puștiului Ianis Stoica, cel care a obținut un penalty și a marcat un gol în prelungirile meciului. Trupa lui Toni Petrea s-a impus cu 3-1, a ajuns la 12 victorii în ultimele 13 etape și s-a apropiat la 5 puncte de CFR Cluj.

Ce derby de vis am avut pe Arena Națională! FCSB a început derby-ul ca o echipă posedată, a dat gol, dar apoi i-a permis Rapidului să-și revină. Săpunaru a scos un penalty, a dat gol, dar apoi a comis faultul care a întors meciul.

Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”
FCSB - Rapid 3-1
Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Ianis! Ianis Stoica!

O contribuție semnificativă în victoria FCSB-ului o are Ianis Stoica, noul wonderkid al lui Gigi Becali și omul care începe să confirme și în derby-urile cu mare miză din campionat.

Trimis în teren la pauză, în locul lui Budescu, Ianis Stoica a reușit un meci pe care nu-l va uita prea curând. A obținut penalty-ul ce a adus victoria roș-albaștrilor și a închis apoi tabela în al treilea minut al prelungirilor. A primit nota 8 din partea jurnaliștilor Gazetei. 

Aceeași pe care a primit-o și Florin Tănase. Aflat la un pas să plece de la FCSB, căpitanul roș-albaștrilor a făcut din nou diferența: a izbutit dubla ce i-a îngenuncheat pe giuleșteni.

+26 FOTO

Radunovic și Cordea, prestații de nota 5

N-a fost doar lapte și miere în tabăra lui Toni Petrea. Doi fotbaliști au evoluat sub randamentul obișnuit. 

Fundașul stânga Radunovic a fost cel mai nesigur din defensiva vicecampioanei, în timp ce Andrei Cordea nu a ajutat deloc ofensiva în cele 45 de minute prinse pe teren. Ambii au primit nota 5.

Toate notele după derby-ul de vis de pe Arena Națională » Marii remarcați din revanșa FCSB-ului cu Rapid

Săpunaru, înger și demon pentru Rapid

Din tabăra Rapidului, cea mai bună prestație i-a aparținut puștiului Antonio Sefer, notat cu 7 de Gazeta Sporturilor. Săpunaru, „înger” și „demon” pentru gruparea lui Mihai Iosif, a primit nota 6 în caseta tehnică din Gazeta de azi.

8e nota primită de Istvan Kovacs pentru prestația din derby-ul FCSB - Rapid

VIDEO Florinel Coman: „Încă n-am ritm, intensitate, dar mă bucur că am revenit”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Istvan Kovacs a rupt tăcerea și a răspuns atacului lui Săpunaru, într-o reacție pentru GSP: „Nu aș vrea să-l fac de rușine, dar nu tolerez așa ceva!”

Ianis Stoica, replică pentru Anamaria Prodan, după ce a semnat cu firma fraților Becali: „Nu te-ai mai ocupat de mine”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
corectu
corectu  •  16 Decembrie 2021, 10:58

Poate nu se știe,dar Keșeru a fost declarat atacantul anului.

cj1960i
cj1960i  •  16 Decembrie 2021, 10:23
Postat de smdb pe 16 Decembrie 2021, 09:44

Ianis Stoica a pierdut toate mingile, toate duelurile, si a avut doar suturi aiurea. A scos un penalty nu din valoarea lui, ci din prostia lui Sapunaru. Baiatul asta, o fi promitand, dar nu are ce cauta sa joace in fata lui Keseru care e zece clase peste el si orice alt atacant din Liga mamaliga. Din pacate Keseru mai are un meci la FCSB, sau ma rog, cate minute binevoieste ciobanul sa-l joace, si e dus. Bodylanguage-ul lui de aseara e mai mult decat sugestiv. Mare pacat, era exact genul de jucatir de care ai nevoie in lupta cu CFR, s-a vazut si aseara, in 10 min. schimbat radical fata atacului, si penalty-ul si golul 3 pleaca de la el. Ciobanil, nici dupa 5 ani nu pricepe ca nu poti juca cu copiii cu CFR. Sper sa ma insel, dar nu-l vad pe Ianis sa scoata capul din buzunarul lui Burca in meciul direct.

Mult,dar... prost!

rumunek
rumunek  •  16 Decembrie 2021, 10:20

Mie mi-a plăcut mult Stahl de la Rapid, mai ales în prima repriză. A fost peste Oct. Popescu, în opinia mea. Iar Radunovici săracul, a făcut singur banda tot meciul, având alături 2 umbre, Popescu și Coman. Ar trebui să vedem planul general, nu doar că a fost penalizat pentru un presupus penalty.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează