FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Narcis Răducan i-a solicitat un singur lucru lui Gigi Becali: „Vreau să stau lângă dânsul inclusiv când scoate telefonul din buzunar”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 20:27

Narcis Răducan (44 de ani), noul manager sportiv al FCSB-ului, a dezvăluit ce i-a cerut patronului după ce a preluat această funcție și a vorbit despre rolul său în cadrul clubului.

„Eu mi-am pus întrebarea când am fost sunat de către domnul Becali: «Cum pot eu să ajut în acest proiect, care este unul special». Am un istoric stelist, chiar dacă între timp s-a schimbat denumirea, și este o provocare pentru oricine. 

Sunt liantul dintre patronat și vestiar, ofer patronului propuneri pentru jucători și antrenori, iar în relația cu patronul rolul meu este de a-i da o expertiză în ceea ce înseamnă fenomenul sportiv din cadrul clubului. 

Consultanța mea are o limită, în ideea că decizia definitivă este a patronului. Nu trebuie să ne ascundem. Cunosc foarte bine rolul meu. Eu sunt dator să îi dau patronului opinia mea. Dânsul decide, pentru că este echipa dânsului. Am avut și o solicitare, în sensul că nu vreau să stau pe bancă, ci alături de dânsul, în tribună, inclusiv când scoate telefonul din buzunar sau îl bagă în buzunar, oricând.

Și la Urziceni Dan Petrescu mă trimitea în tribună, pentru că de acolo ai o altă perspectivă. Indiferent de antrenorul care va veni, acolo va fi locul meu”, a spus Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

Numirea unui nou antrenor, amânată

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, la Pitești, contra celor de la Poli Iași, în cadrul etapei a șasea din Liga 1. Astfel, numirea unui nou antrenor a trecut în planul secund.

„În condițiile în care noi jucăm mâine un meci de campionat, mi-e greu să vorbesc despre un alt antrenor. Dacă ne înțelegeam cu altcineva, cu siguranță afla toată lumea. Din moment ce suntem cu toții la Pitești și ne pregătim pentru meci, nu pot vorbi despre acest subiect.

Pentru noi prioritatea imediată este obținerea celor trei puncte și meciul tur cu Guimaraes”, a mai spus Narcis Răducan.

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Vergil Andronache, veste importantă despre Harlem Gnohere » Ce spune despre revederea cu Mihai Teja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 August 2019, 01:20

Fcsb e în Liga 2.....dar gsp nu zice nimic...iobăgie , amenintari cu bătaia.... E haos, se destramă , fara cantonament, antrenor.... Bizonul cere 500 mii despagubire....dar gsp nu zice nimic, tace si linge... Chiar Meme a simtit si a plecat de frica puscăriei...

fairplayromania
fairplayromania  •  18 August 2019, 01:15

2 ciobani.... ihaaaa !!!

241470079731969
Alex Alex  •  18 August 2019, 01:06

Deci pana la urma rol de secretar/a..Sau mai excat spus rol de turnator..sau postas..sau lingoi...sau cum *** se cheama toate astea in epoca moderna???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează