FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // EXCLUSIV Dezvăluirile unui apropiat despre căderea lui Tavi Popescu: „Mi-a zis că asta a fost problema”

Octavian Popescu, unchiul lui Tavi Popescu (20 ani, FCSB), a vorbit la GSP Live despre criza de formă a extremei roș-albastre.
Octavian Popescu, unchiul lui Tavi Popescu (20 ani, FCSB), a vorbit la GSP Live despre criza de formă a extremei roș-albastre.

Articol de , - Publicat miercuri, 30 august 2023 10:45 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 11:17

Octavian Popescu (59 de ani), unchiul lui Tavi Popescu (20 ani, FCSB), a vorbit la GSP Live despre criza de formă a extremei roș-albastre.

Octavian Popescu, fost mijlocaș stânga la CS Târgoviște, Oțelul, Poli Timișoara, Universitatea Craiova, consideră că Tavi a fost afectat în primul rând de faptul că a fost mutat de pe postul de bază, de extremă stânga.

FRF revoluționează Supercupa: „Se va întâmpla în următoarele 3 sezoane”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
FRF revoluționează Supercupa: „Se va întâmpla în următoarele 3 sezoane”

În acest sezon, internaționalul român a fost folosit în partea dreaptă, în stânga jucând Florinel Coman, cel mai în formă jucător roș-albastru. În 6 din 8 meciuri din această stagiune, Tavi a jucat doar o repriză, fie a intrat în minutul 46, fie a fost schimbat la pauză. A marcat două goluri, la 2-0 cu Oțelul și 3-2 cu CSKA 1948.

VIDEO. Octavian Popescu: „Din discuțiile cu Tavi, problema principală a fost că a fost mutat de pe un post pe altul”

„A avut câteva nereușite. Avea 19 ani, nu poți spune că e matur. Nu are nici un caracter puternic, l-a afectat tot ce s-a întâmplat negativ în jurul lui. Greu și-a mai depășit aceste temeri. Își va reveni, are calități, am încredere în el. Sper să fie jucător de bază pentru echipa națională. 

Din discuțiile cu el, problema a fost că a fost mutat de pe o parte pe alta, de pe un post pe altul. Avea niște repere, niște coordonate. La vârsta lui nu poți să le știi pe toate. O să joace bine și în dreapta, dar cu timpul, când va căpăta încredere. Își pierduse niște repere, a fost confuz, l-a inhibat și nu a mai putut să fie același. 

A fost și criticat mai dur, a picat într-o stare de nervozitate, de lipsă de răbdare, de lipsă de implicare, de fugă de joc. Starea de supărare te scoate din forma sportivă. Tavi a plecat de mai tânar decât mine de acasă. Eu la 16 ani am luat viața în piept, am plecat la Târgoviște, apoi la Craiova. Tavi a plecat și mai de mic la București (n.r. - la 15 ani, la Rapid). 

E obișnuit cu greutățile și sunt sigur că va trece peste momentele astea și va reveni la o formă bună. E inventiv, pasează, finalizează, driblează. Se va ridica”, a declarat Octavian Popescu despre nepotul lui, la GSP Live.

„Sper că va mai pune masă musculară”

Unchiul lui Tavi Popescu a numit și aspectul la care jucătorul de la FCSB trebuie să mai lucreze, și anume masa musculară: „Eu am fost un jucător de 1.69 m, cu o masă musculară dezvoltată, bine proporționată. Nu eram mic și îndesat, dar eram puternic. Sper că va mai pune ceva masă musculară pe el, pentru că la cluburile cu pretenții altfel stau lucrurile. 

Ne uităm cum stau lucrurile acolo, cum arată jucătorii de 18-19 ani, nu îi deosebești de cei de 24-25”, a spus unchiul jucătorului de la FCSB.

Citește și:

Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
UTA - FCSB 2-1
Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
FCSB se ține tare pe poziții la negocierile pentru Marius Ștefănescu: „Mai mult nu dăm”
FCSB
FCSB se ține tare pe poziții la negocierile pentru Marius Ștefănescu: „Mai mult nu dăm”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (49)
imgb
imgb  •  02 Septembrie 2023, 03:55

Pe Tavi asta trimiteti-l sa se faca frizer nu-l mai comparati cu Stefanescu care-i jucator de fotbal !

Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  31 August 2023, 18:20

Principalul motiv este că băiatul ăsta stă cam rău cu mintea. Din păcate lucrul acesta nu se poate antrena când nu ai pe cine.

freddy
freddy  •  31 August 2023, 16:53
Postat de Catalynn_5 pe 31 August 2023, 10:28

Bun, sa-l cumpere atunci daca e jmeker, sa vedem, poate!? OK, Ciolacu a putut si a ajuns PM daca la asta te refereai, doar ca erau alte timpuri, azi unul ca Tavi, care intelectual vorbind e pământ de flori nu are șanse. Nu zic ca e complet imposibil, dar eu nu cred ca poate, si nu, nu cunosc pe nimeni care in ultimii 10-15 ani ar fi obținut diploma de Bac’ fraudulos, la modul insinuat de tine. Ca au mai copiat, ca s-au mai ajutat între ei, ca le-au suflat in căști prietenii etc. etc. da, însă sa il ia efectiv ca Coman (sic!) permisul in Ucraina, nu!

Nu mi pot scoate din minte..."Mulțumim nea Vasile" :))) Dacă ziceai odată treacă meargă. Dar i ai mulțumit în genunchi de zeci de ori. Uhhh...stai. E de la Cluj. PSD cu ADN :))) Oare d aia a fost CFR campioana 5 ani la rand. Neahhh...bat câmpii! :))) Sănătate Cătăline. Apropo Poți încerca 5.1 sau 5.2 sau 1.2. Ai atâtea alternative :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează