FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video Becali vorbește despre un stadion nou, dar are o dilemă: „Să îl stric? Valorează 100 de milioane!”

Gigi Becali +11   FOTO
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat joi, 20 iulie 2023 14:13 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 15:37

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, ia în calcul construirea unui stadion pentru echipa sa, în zona bazei sportive pe care a construit-o la Berceni. Latifundiarul are însă o dilemă, dacă merită să folosească respectivul teren pentru ridicarea unei arene de fotbal.

Acum că cei de la CSA Steaua au refuzat accesul echipei sale pe stadionul din Ghencea, Gigi Becali ia în calcul ridicarea unei arene noi, care să-i deservească echipa.

Becali condiționează construirea stadionului de calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor, performanță care ar aduce în conturile clubului o sumă de ordinul zecilor de milioane de euro.

Totodată, latifundiarul are o dilemă, dacă merită să ridice un stadion nou pe un teren valoros, pe care el îl evaluează la o sută de milioane de euro.

Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”
FCSB
Gigi Becali, ofertă de ultim moment pentru CSA Steaua: „Ei aud acum. Să mă contacteze, dau 10 milioane!”

VIDEO. Gigi Becali, despre construirea unui stadion nou pentru FCSB: „Dacă intru în Liga Campionilor, îl fac!”

„Dacă fac stadion? Dacă intru la anul în Liga Campionilor, iau 50 de milioane și fac stadion. Problema este că terenul unde l-aș face, unde e baza, e teren de 30 de hectare. Face numai el 100 de milioane de euro.

Păi ce fac? Stric și terenul de o sută de milioane și mai bag încă 50 ca să ce? Sunt nebun? Terenul ăla e scump, are gură de metrou acolo, valoare mare. Nu-mi convine să fac stadion pe teren cu valoare mare, dar dacă intru în Liga Campionilor la anul, fac și stadionul.

Ăsta de fapt e țelul meu acum, să mai demonstrez o dată. Cred, nu promit. E un gând”, a precizat Becali la conferința de presă pe care a organizat-o la palatul său din Aleea Alexandru.

Casa FCSB-ului în ultimii ani a fost Arena Națională, numai că se întâmplă uneori ca cel mai mare stadion al țării să fie închiriat de Primăria Municipiului București pentru alt tip de evenimente, ceea ce a provocat de-a lungul timpului situații complicate pentru clubul lui Becali.

Mai multe știri despre FCSB:

Premierul României trimite Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

Administratorii de la „Arcul de Triumf” au făcut un apel public înainte de FCSB - Dinamo: „Grad de risc extrem de ridicat”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 14:15
Postat de silviu74 pe 20 Iulie 2023, 17:15

Dacă terenul ăla valorează 100 mil euro, vinde terenul și cu acei bani cumpără stadionul Ghencea de la statul român, să plângă talpănel de ciudă.

Nu merge, Gigel, stadionul e intr-o unitate militara, nu se poate vinde.

Eglwyswrw
Eglwyswrw  •  21 Iulie 2023, 04:34

lol, 50 de milione. Premiile-s publice. 1,1 milioane pentru tururile preliminare + 15, 64 pentru calificarea in grupe, plus 2,8 pentru fiecare victorie in grupe. La asta se mai adauga vreo 4-5 milioane din TV si redistribuiri. Total, vreo 25-30 milioane, maxim. La 50 de milioane ajung doar aia care se califica in sferturi (top 8). Nu e cazul fiindca aia din top 8 au loturi de +250 milioane valoare de piata, ceea ce FCSB nu va avea niciodata.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  20 Iulie 2023, 18:46
Postat de pixelplus pe 20 Iulie 2023, 17:23

De ce nu te gandesti la fostul stadion Progresul din str Dr. Staicovici? Fa o cerere si la BNR daca cu armata nu a iesit. Poate auci ai mai mult noroc. Chit ca si aici e un mare semn de intrebare: Cum este posibil ca o baza sportiva din centrul orasului sa stea atata vreme nefolosita? So fi ales praful si de asta. Suntem in Romania si ne batem joc de tot.

Se joacă oină pe stadionul din Cotroceni.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează