FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali alege între Florinel Coman și Ianis Stoica: „Îi e frică, crede că-l doare”

Florinel Coman // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Florinel Coman // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 11:56 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 12:20

Întrebat pe cine ar alege dintre Ianis Stoica (19 ani) și Florinel Coman (23), Gigi Becali (63), patronul de la FCSB, l-a numit pe Ianis, dar spune că așteaptă ca „Mbappe” să-și revină la forma care l-a consacrat.

Florinel Coman a început ca titular meciul dintre FCSB și FCU Craiova, scor final 2-2. Utilizat pe poziția de număr 9, Coman nu a amenințat serios poarta oltenilor, astfel că a fost înlocuit la pauză.

Tot la pauză a intrat și Ianis Stoica, una dintre revelațiile acestui sezon. Atacantul în vârstă de 19 ani a obținut penalty-ul din care FCSB a egalat la 2 în prelungiri.

Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
Gigi Becali pune tunurile pe Istvan Kovacs: „E băiat deștept, nu fură pe față. Dar ce a făcut a fost de ajuns”

Gigi Becali: „Acum îl aleg pe Ianis Stoica. Peste două-trei luni, pe Coman”

Întrebat pe cine preferă în prezent între cei doi jucători de atac, Gigi Becali a spus:

„Acum, dacă mă pui să aleg, îl aleg pe Ianis. Dar dacă e să vorbești peste două-trei luni, când își va reveni pe Florinel, îl aleg pe el. Bine, dacă se antrenează calumea. Dacă nu trage de el și spune că-l doare, că simte ceva... asta e chestie psihologică, spun doctorii. Crede că-l doare, dar nu e așa. Îi e frică, are reținere în mișcări

Doctorii spun că e normal. Dacă e normal, asta e. Să joace când o să poată da la poartă, când nu-l va mai durea și își revine la normal”.

„Am crezut în Coman, el a primit două pase de gol, cum ar veni. La una a dormit și i-a fost suflată mingea, s-a dus în corner. La a doua, s-a întors cu mingea în careu. Du-te și dă gol, nu te întoarce! Apoi ne-a dat Crețu un autogol, ne-a dat Vlad un autogol”, a mai spus latifundiarul la Pro X.

Florinel Coman va deveni tată 

În cadrul intervenției, Becali a dezvăluit și că Florinel Coman va deveni tată. Iubita acestuia, Ioana Timofeciuc, este însărcinată. „Am înțeles că relația lui e foarte bună, fata e însărcinată. Mă bucuram, mi-a zis MM că e însărcinată prietena lui și o să fie bine”, a anunțat Becali. 

+45 FOTO

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali îl contrează pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul internațional l-a criticat pe Octavian Popescu: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

Concluziile lui Gabi Balint, după FCSB - FCU Craiova: „Mult amatorism”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
tivireli
tivireli  •  07 Februarie 2022, 17:21
Postat de Bala Nicolae pe 07 Februarie 2022, 17:16

ATENTIE ARBITRI. LA FCSB SUNT CAM MULTI CARE PLONJAZA SPECTACULOS IN CAREU SI VA PACALESC. TANASE,IANIS STOICA,COMAN,POPESCU. ATENTIE...............

Nu e posibil sa sari ca ars după o secunda. Asta e simulare. Sau cand intri cu piciorul in adversar, tot simulare, cauti contactul si te arunci. Arbitri slabi, sau incorecti

tivireli
tivireli  •  07 Februarie 2022, 17:19
Postat de dora pe 07 Februarie 2022, 13:34

„Mbappe” nu cred că își va reveni la forma de odinioară. L-a ”rupt” jumătatea. Nu mai poate !!!

Are meciuri acasa pe care nu le rateaza

158180581397392
Bala Nicolae  •  07 Februarie 2022, 17:16

ATENTIE ARBITRI. LA FCSB SUNT CAM MULTI CARE PLONJAZA SPECTACULOS IN CAREU SI VA PACALESC. TANASE,IANIS STOICA,COMAN,POPESCU. ATENTIE...............

Vezi toate comentariile (4)
Comentează