FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Mirko Pigliacelli, leu pe declarații! Italianul s-a folosit de eșecul FCSB ca să plătească niște polițe

Articol de - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 09:00

Mirko Pigliacelli și-a atras fanii de partea sa în disputa de la distanță cu Victor Pițurcă, antrenorul care l-a scos de 6 etape în afara lotului.

Mirko Pigliacelli a fost leu de Crăciun! Portarul în vârstă de 26 de ani mai are contract trei ani și jumătate cu U Craiova și nu a ratat niciun prilej să trimită mesaje pe Instagram cu dedicație pentru Victor Pițurcă, omul care l-a înlăturat din Bănie, și pentru suporteri, care sunt de partea lui total. Italianul s-a folosit de eșecul oltenilor cu FCSB ca să plătească niște polițe.

"Aminteşte-ţi că întotdeauna trebuie să înfrunţi viaţa cu capul sus! Indiferent ce se întâmplă, orice s-ar întâmpla. Întotdeauna trebuie să ţii capul sus. Nu lăsa pe nimeni să te trateze cu lipsă de respect!" a fost primul mesaj al lui Piglia. Cum fanii solicită revenirea portarului nu doar în echipă, ci și în primul 11, Mirko a mai publicat două fotografii cu mesaje ferme. Ultimul e elocvent: "După furtună, iese mereu soarele. Important este să crezi mereu". Jucătorul speră ca Piți să părăsească Bănia și el să revină la prima echipă.

Presa italiană susține că și Chievo Verona (locul 7 din Serie B) ar fi interesată de goalkeeper. Totuși, după ce-a plătit 300.000 de euro pentru a-l achiziționa definitiv pe portar în ianuarie 2019, Craiova nu va permite ca jucătorul să părăsească Bănia fără a-și recupera măcar suma investită în tranzacție.

"Au fost nişte discuţii particulare între Pițurcă și portar, nu am participat la ele. Reticenţa asta unul faţă de celălalt înseamnă că o fi fost ceva, dar nu văd să fi fost de aşa natură încât să fie un radicalism maximal"
Sorin Cârţu, președinte Craiova

"Nu sunt supărat pe Pigliacelli, nu am motive să fiu supărat. Numai comportamentul lui îl va readuce în lot. El e la echipa a doua şi când va începe să se pregătească așa cum trebuie să o facă un jucător sub contract cu Craiova, nu vor fi niciun fel de probleme"
Victor Pițurcă, antrenor Craiova

16etape a strâns italianul în acest sezon pentru juveți, încasând în medie un gol pe meci

3eșecuri și 3 victorii are Craiova în Liga 1 fără Pigliacelli între buturi

VIDEO // FCSB răspunde după acuzele lui Sorin Cârțu » Cum a știut Bogdan Vintilă tactica lui Victor Pițurcă: „S-au dat singuri de gol! Totul a fost din semne”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Decembrie 2019, 13:08

Mirko este un portar foarte bun ...iar Piti un antrenor mediocru ...pe cine alegi ?

sibelius
sibelius  •  27 Decembrie 2019, 12:59

Inca un anonim devenit vedeta in liga lu' Gino.

andrei.f
andrei.f  •  27 Decembrie 2019, 11:00

Titlu e o dorinta? Realitate nu, oltenii au luat batuta nu fcsb !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează