FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB vrea arbitri străini în play-off! Pentru ce meciuri a făcut cerere

FCSB cere arbitri străini în play-off
FCSB cere arbitri străini în play-off

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 15:06 / Actualizat marti, 02 mai 2023 16:16

După ce Gigi Becali a spus că vrea arbitri străini la ultimele partide din play-off-ul Ligii 1, FCSB a trecut la fapte.

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, FCSB a făcut cerere pentru a primi arbitri străini la trei din ultimele patru partide din play-off: cu CFR Cluj (etapa 8, 14 mai), cu Farul (etapa 9, 20 mai) și cu Rapid (etapa 10, 27 mai). Asta deși Gigi Becali anunțase că vrea arbitri din străinătate doar pentru partidele cu CFR Cluj și Farul.

Planul SF al lui Gigi Becali » Ce echipă din Superligă vrea: „Ies campion în primul an ca să arăt ce înseamnă să cunoști fotbal”
FCSB
Planul SF al lui Gigi Becali » Ce echipă din Superligă vrea: „Ies campion în primul an ca să arăt ce înseamnă să cunoști fotbal”

VIDEO Gigi Becali vrea arbitri străini în Liga 1

„O să cerem arbitri străini. Și cu CFR Cluj, și cu Farul. Nu se poate? Atunci rămâneți voi cu Vassaras și cu Burleanu. Să vă spălați pe cap cu Vassaras. Ce, e după el? E stăpânul fotbalului, mă?

Dacă noi vrem arbitri străini, adu, bă, arbitri străini! Care e problema ta? Tu ești stăpânul nostru? Până la urmă, mă faceți să fac manifestare. Fac cerere la Parlament și Guvern. Spun «Domnule, vine un străin și ne batjocorește!» Ce facem? Chiar așa? Nu avem niciun pic de demnitate?”. a spus azi Gigi Becali.

CCA va refuza cererea FCSB

Cel mai probabil, CCA va refuza oferta. Recent, Kyros Vassaras anunța într-o conferință de presă că nu va fi de acord cu aducerea de arbitri străini în Liga 1.

„Nu vom lăsa niciodată asta să se întâmple (n.r. - ca în România să vină arbitri din străinătate). Avem încredere în arbitrii noștri și vom face tot posibilul să-i creștem în continuare. Și jucătorii de la noi au încredere în arbitrii din România, înțeleg atunci când deciziile sunt corecte sau greșite. Există înțelegere. Acesta e fotbalul”, a spus Vassaras.

Citește și:

Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”

Blat cu MM președinte și „Mister” Ilie Dumitrescu antrenor, recunoscut în direct: „A fost o strategie frumoasă, fără șut la poartă. E mai bine așa, eviți pericolul”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
parpalache
parpalache  •  03 Mai 2023, 12:20
Postat de legio.sud pe 02 Mai 2023, 20:27

Daa , petresco radulianov , bârsanov , a. cojokargevski , chiar și Kovacs Jr. e bun ce ăștia nu au nume străine , scuze am uitat de Katalin popovicevski on Pitești …

Cel puțin primii doi sunt cei mai obedienți fluierași din„Ansamblul ***”!De ailalți nu am auzit!(Inca nu au fost delegați de Deaconu, sa„presteze”pentru cinbe„trebuie”)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  03 Mai 2023, 09:34
Postat de planetfun pe 03 Mai 2023, 07:15

Nu ii retin numele... anyway, a trecut atata timp si n-am vazut rapidist, suporter, oficial, orice, sa zica " da frate, a fost de rosu, recunosc, etc, mergem mai departe". Astia sunteti, "ce-am facut sefu".

Și tu acuma, tocmai ai recunoscut că italianul care dă picioare în cap, la fiecare meci, trebuia să ia roșu !!!!!!!!

planetfun
planetfun  •  03 Mai 2023, 07:15
Postat de balderis pe 02 Mai 2023, 18:47

Nu înțeleg cum a fost posibil, ca italianul ăla din atacul fîcîsîbîului, ( nu i-am reținut numele ), să mai de-a două picioare în cap celor de la Craiova și arbitrul să nu ia nici o măsură ! Eu n-am mai văzut așa ceva !!!

Nu ii retin numele... anyway, a trecut atata timp si n-am vazut rapidist, suporter, oficial, orice, sa zica " da frate, a fost de rosu, recunosc, etc, mergem mai departe". Astia sunteti, "ce-am facut sefu".

Vezi toate comentariile (13)
Comentează