FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii după retragere » Mihai Stoica a făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 21:22

Mihai Stoica (54 de ani), oficialul celor de la FCSB, a vorbit despre posibila retragere a lui Mihai Pintilii (35 de ani, mijlocaș defensiv).

MM a declarat că Pintilii, unul dintre ce mai importanți jucători ai „roș-albaștrilor” din ultimii ani, va avea un loc asigurat în conducerea vicecampioanei României în exercițiu, în cazul în care fotbalistul va decide „să-și pună ghetele în cui”.

„Discuția o vom purta când se încheie prima parte a sezonului. Pe 22 decembrie jucăm cu Craiova ultimul meci, pe 22 o să discutăm cu Pintilii.

Deocamdată, nimeni nu a luat nicio hotărâre, el e cel care va propune ce va face mai departe. În situația în care va abandona activitatea competițională, locul lui lângă mine e asigurat, acest lucru e cert”, a declarat Stoica, conform Pro X.

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu două săptămâni că Pintilii se pregătește să devină antrenor secund!

175 de meciuriare Pintilii pentru FCSB

3 trofeea cucerit Mihai Pintilii alături de FCSB: două titluri și o supercupă

MATCH PREVIEW FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ

VEZI ȘI:

CRAIOVA - BOTOȘANI 3-1 // S-a resemnat Victor Pițurcă? „M-am grăbit când am venit la Craiova și am spus asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  06 Decembrie 2019, 08:33
Postat de Radu Zainescu pe 05 Decembrie 2019, 21:59

pintea sar potrivi cel mai bine antrenor second pentru caa esperienta si ambitia lui ar ajuta mult pe marile talente tinere florinel coman si florinel tanse si olimpicus morutzan si denis man si domnul gb sigur o sasi dea seama de asta

Genial! Pana si poza de profil ai ales-o perfect! :-)))))

fc_fcsb_o_gluma_proasta
fc_fcsb_o_gluma_proasta  •  06 Decembrie 2019, 06:19
Postat de Radu Zainescu pe 05 Decembrie 2019, 22:22

eu am crescut fara scoala si nu mie rusine di ma mandresk da macar eu imi zic idei bine si lumea ma intelege si ma apreciaza si le place la oameni de mine da tu cu 2 facultatzi si 3 universitatzi si 4 lice ai scris in loc de bond pond ca ca in locu teu nas vorbi

Vaaaaiii, săracul de tine... Ai crescut fără școală? Dar cum s-a întâmplat? Cum a murit școala? Offf...

fc_fcsb_o_gluma_proasta
fc_fcsb_o_gluma_proasta  •  06 Decembrie 2019, 06:17

Da vezi să nu... Va sta câteva zile, apoi îl va jigni Jiji și va pleca. Ce să facă Pintili acolo? Mai ales că gruparea ilfoveana nu are niciun viitor. Fiind o simplă clonă ciobănască, aceasta va dispărea imediat după pronunțarea deciziei finale în procesul prejudiciului adus Stelei București. Lol! Băi MM, mai e până pe 1 aprilie! Aaa, stai că mi-am amintit: tu minți tot anul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close