FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 4-0

„El nu e jucător de bandă!” » Sugestia lui Basarab Panduru pentru unul dintre tinerii de viitor de la FCSB: „Acolo i-ar sta cel mai bine”

FCSB - Voluntari 4-0 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +32   FOTO
FCSB - Voluntari 4-0 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 07:37 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 09:41

Basarab Panduru e impresionat de calitățile lui Ianis Stoica, însă le sugerează oamenilor de la FCSB că puștiul de 19 de ani ar oferi cel mai bun randament în poziția de atacant, nicidecum în bandă, așa cum a fost folosit în victoria cu FC Voluntari, 4-0.

Ianis Stoica a prins doar o repriză în confruntarea cu FC Voluntari, însă asta nu l-a împiedicat să se evidențieze din nou. Utilizat în banda dreaptă a atacului, fiul lui Pompiliu Stoica a înscris golul de 2-0, marcând din gura porții, după centrarea perfectă a lui Ovidiu Popescu, la care Armaș n-a mai ajuns. Basarab Panduru a avut câteva observații despre jocul acestuia. 

3 concluzii după ce FCSB s-a dezlănțuit cu Voluntari: cine a fost la „înălțime”, cine e „indispensabil naționalei” + Marele obstacol depășit de roș-albaștri
FCSB - FC VOLUNTARI 4-0
3 concluzii după ce FCSB s-a dezlănțuit cu Voluntari: cine a fost la „înălțime”, cine e „indispensabil naționalei” + Marele obstacol depășit de roș-albaștri

Basarab Panduru, despre Ianis Stoica: „Nu ştiu cât fotbal ştie, dar în partea dreaptă sigur nu ştie”

„Ianis Stoica nu e jucător de bandă! El ştie să marcheze goluri, e golgeter. El marchează tot din poziţie de număr 9. El bagă mingea în poartă. Mă aşteptam să joace mai mult, să-l scoată pe Mamut la pauză. 

M-am uitat să vadă câţi ani are, face 20 (n.r. - în decembrie). Are şapte goluri în momentul ăsta. La minutele jucate, mi se par multe goluri. Eu cred că este un golgeter. Nu ştiu cât fotbal ştie, dar în partea dreaptă sigur nu ştie. Cred că îl stă cel mai bine vârf de atac. E om care se demarcă, caută mingea, se duce după ea. Are calităţi de golgheter”, a afirmat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ianis Stoica, internațional de tineret, a marcat șapte goluri în sezonul acesta din Liga 1, deși a fost titular doar în șapte partide! El a pornit stagiunea ca extremă și a devenit treptat o soluție și ca atacant central, postul recomandat de Panduru. 

3 anise vor împlini pe 17 februarie de când Ianis Stoica a debutat în Liga 1, s-a întâmplat în tricoul Dunării Călărași

„Ianis Stoica va fi imposibil de marcat în cinci ani”

Ianis Stoica impresionează la fiecare apariție pe care o are la FCSB și a devenit deja un fotbalist important în clubul lui Becali. Fiul lui Pompiliu Stoica a ajuns la roș-albaștri ca junior, adus gratuit de la Petrolul.

La FCSB l-a adus Bogdan Costicea, un scouter care l-a recomandat și pe Octavian Popescu. Tot el l-a adus și pe Musi, un jucător pe care Mihai Stoica îl consideră foarte talentat.

Costicea spunea la finalul anului trecut că Stoica va progresa în continuare: „În cinci ani o să fie imposibil de marcat, pentru că deja e foarte puternic și o să devină și mai tare! El e înaintea vârstei și fizic, și mental”.

Ianis Stoica e foarte incisiv, cu o forță de pătrundere mare și cu un simț al porții fantastic. Nu e corectă comparația cu Inzaghi, Inzaghi avea intuiție și explozie pe câțiva metri, Ianis atacă spațiile libere. 

- Bogdan Costicea, scouter

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - FC Voluntari 4-0

+28 FOTO

VIDEO Florin Tănase, declarații după FCSB - FC Voluntari 4-0

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV // VIDEO 3 concluzii după ce FCSB s-a dezlănțuit cu Voluntari: cine a fost la „înălțime”, cine e „indispensabil naționalei” + marele obstacol depășit de roș-albaștri

NOTE GSP Prestație de titlu și un MVP „flămând” » Cine s-a remarcat de la FCSB: nota 9, după cel mai bun meci al sezonului

Panduru a găsit jolly-joker-ul de la FCSB: „Mai bun decât titularul de până acum!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
befree
befree  •  12 Aprilie 2022, 13:25

Stoica nu poate sa fie fotbalist niciodata, nu rezista fizic, se sufoca. Voi nu vedeti ca joaca doar cate o repriza?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează