FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Stăpânul „leilor” » Victor Pițurcă și-a impus ritmul de lucru la Craiova! Ce le-a cerut șefilor clubului

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 09:00

Din start, Victor Pițurcă a arătat cine este noul șef al Băniei! El este number 1 la U Craiova. 

Managerul general al clubului i-a invitat pe șefii grupării la el acasă, în living, pentru a semna actele angajării care a fost oficializată pe 22 august. 

O dovedește fotografia publicată pe canalele oficiale ale clubului din Oltenia, poza fiind făcută în vila din Pipera a fostului selecționer. 

În timp ce alți oameni de fotbal ce caută un angajament la un club în Liga 1 sunt dispuși să facă diverse concesii, Pițurcă a dorit de la început să-și impună punctul de vedere în relația cu gruparea patronată de Mihai Rotaru. Ar fi putut să meargă fie la sediul companiei omului de afaceri din zona Romană a Capitalei, fie la Craiova, acolo unde va avea programul de lucru săptămânal. Antrenorul-manager de 63 de ani, îmbrăcat și arătând impecabil, a semnat documentele la el acasă, în schimb. 

„Victor Pițurcă n-a semnat vreun contract cu clauze de reziliere, dar a primit asigurări că va avea mână liberă la transferuri și va dicta tot ceea ce ține de fotbal la club. Cuvântul lui va fi literă de lege. Acționarii și conducătorii oltenilor știu că va pleca în secunda 1 dacă nu va fi așa cum s-a promis”, au mărturisit apropiații ex-selecționerului.

„Am acceptat imediat oferta Craiovei fiindcă aceasta a fost mereu ambiția mea, de a face performanță cu acest club. Am revenit în fotbalul românesc doar pentru că este vorba de Universitatea Craiova”
Victor Pițurcă, manager general U Craiova

200.000 de eurova câștiga pe an Pițurcă din angajamentul cu oltenii

1.000.000 de euroe prima lui Pițurcă dacă va califica U Craiova în grupele Champions League

62%a fost cuantumul victoriilor pentru el ca antrenor al „juveților” în primul mandat, în ediția 1994/1995, când a terminat pe locul 2 după Steaua: 21 de victorii, 5 remize și 8 eșecuri

7 victoriiîn 16 meciuri a strâns Piți ca antrenor al Craiovei în 2010, plus alte 3 remize și 6 înfrângeri

Citește și:

Dan Petrescu, surprins de decizia lui Victor Pițurcă: „Nu mă așteptam, n-a mai antrenat de mulți ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
lionforever
lionforever  •  25 August 2019, 17:43

Păi pana ieri apărea un articolaș cum ca are clauza 1,5 milioane daca e demis acum asta e dezmintire? Presa românească 90% e compusă din *** sau ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  25 August 2019, 16:25

Domnule ziarist,de unde stiai cum arata sufrageria lui Piturca?

1127672760684200
Marius Marian  •  25 August 2019, 15:50

Sa vedem de unde scoate co nducerea cele 8 -10 milioane promise. Pe hârtie totul arata minunat , Craiolguta se pregătește de primăvară europeană în liga campionilor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează