FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Eugen Neagoe e decis să rămână și aduce doi jucători la Dinamo » Avem numele unuia dintre ei

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 21:17

Eugen Neagoe (51 de ani) e decis să rămână la Dinamo, în ciuda presiunilor puse de suporteri în ultimele două zile, și va aduce joi un portar, iar vineri un fundaș central.

GSP.ro a aflat că portarul pe care Neagoe l-a convins să vină la Dinamo este Cătălin Straton (29 de ani), care va pleca de la Dunărea Călărași, echipă retrogradată în Liga 2, și va semna pe 3 ani cu roș-albii. Gazeta anunțase de ieri că Straton va merge la Dinamo!

Lider după media notelor GSP

9.000 €ar urma să fie salariul lunar al lui Straton la Dinamo


Cătălin Straton

Conform surselor GSP, antrenorul le-a transmis oficialilor lui Dinamo că nu vrea să fie implicat în acest război care nu îi aparține și că își continuă munca abia începută.

Momentan, nu se cunoaște numele fundașului central pe care Neagoe vrea să-l aducă zilele următoare. Pe lângă cei doi fotbaliști, e de așteptat ca antrenorul să întărească echipa și cu alți jucători în această perioadă de transferuri.

Va reuși Neagoe s-o readucă pe Dinamo în play-off?

DA
NU

26 de străinia folosit Dinamo în trecuta ediție, egalând recordul de jucători din afara României folosiți de CFR în urmă cu un deceniu

14 străinia folosit Sepsi din totalul celor 29 de jucători rulați pe durata campionatului

Citește și:

Surprize, surprize: „Geană” e peste Rednic la un capitol la care „Puriul” părea campionul absolut!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
digei
digei  •  06 Iunie 2019, 11:43

Neagoe a facut treaba buna pe unde a fost. E adevarat, nu prea are suflu, dupa un timp rezultatele nu mai vin dar asta la echipe mici, acolo unde jucatorii decisivi incep sa se gandeasca la transferuri la echipe mai sonore. La Dinamo poate va fi altceva, e Dinamo, nu-i Sepsi.

catalynn
catalynn  •  06 Iunie 2019, 09:38

Neagoe ăsta pare un om serios ... Ca suporterii îl vor pe Rednic e perfect de înțeles, dar dacă ne uitam la FC fcsb vedem ca se putea si (mult) mai prost!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Iunie 2019, 07:52
Postat de pol1tehnicaiasi pe 06 Iunie 2019, 00:05

Dupa tine, ce ar trebui? Ca toti sa refuze postul, doar fiindca niste ageamii il vor pe redMic inapoi? haida de...

O sa-ti raspund cand dai dovada de iq>50.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează