FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluirile lui Andone despre mafia pariurilor din România: "Am auzit de fotbaliști din Liga 1 și Liga a 2-a care pariază sume mari pe propriul meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 10:59

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre jucătorii români care pariază.

"Voi ştiţi că cel mai mai mare pericol în România, dar și în fotbalul mondial, sunt pariurile? A devenit un flagel deja. Pariurile virusează fotbalul și ăsta este un pericol mare, imens. N-ai cum să scapi de el. Acolo nu există să poţi să faci ceva. Și pariurile vor duce în jos fotbalul. E ca un virus mortal pentru organism.

Da, am auzit de fotbaliști care pariază. Erau sume foarte mari de bani chiar pe propriul meci. Am auzit, nu de jucători de-ai mei, dar am auzit. Te îngrozești dacă auzi ce se întâmplă. Prin Liga a 2-a de la noi se fac mari nenorocori!

Până la urmă parcă îl înțelegi și jucătorul care pariază pentru că nu-și ia salariul cu lunile. Se pariază pe cornere, pe început de meci, pe penalty-uri, pe cartonașe roșii. Am mai auzit și sunt convins că și prin Liga 1 se întâmplă asta", a spus Andone în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Citește interviul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platofrma Gazeta Digitală și află ce spune Andone despre actuala ierarhie din campionat, care e nivelul competiției interne și de ce refuză răspicat să candideze la șefia FRF.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
ge0x
ge0x  •  12 Octombrie 2016, 17:28

Ba uite acum se sesizeaza astia..v au auzit pe voi vorbind aici si il cheama pe andone la raport :))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Octombrie 2016, 17:02

Speram că se sesizează si comisiile si il cheama pe marele antrenor pentru lămuriri...sa ne spuna el cu subiect si predicat ce a auzit. De unde. De la cine. Etc

1315335608499930
Tacutu Marius  •  12 Octombrie 2016, 15:13

Sa spună cu subiect si predicat, dacă nu să fie suspendat pentru minciună.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează