FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Andrei Vlad, pus la colț, după meciul de la Mediaș: "Dacă FCSB vrea campionatul îi trebuie urgent un portar experimentat!"

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 10:56

Doar cei din staff îl laudă pe portarul Andrei Vlad după meciul Gaz Metan - FCSB, 1-2. Dumitru Stângaciu și Silviu Lung cred că roș-albaștrii vor avea probleme serioase pe viitor mizând pe portarul de 18 ani.

Florin Niță a plecat de la FCSB pe 2 milioane de euro la Sparta Praga, iar steliștii au fost nevoiți să-l trimită în poartă pe puștiul Andrei Vlad. Acesta a avut o primă repriză nesigură, iar prestația acestuia i-a dat emoții serioase lui Dică.

În minutul 15, goalkeeper-ul a avut o ieșire ușor hazardată, iar dacă mingea şutată de Olaru ar fi fost pe cadrul porții, probabil ar fi fost gol. Doar două minute mai târziu, Vlad era s-o comită din nou la un șut banal al medieșenilor, portarul a bâlbâit mingea și a scăpat-o în corner. "Messi" al portarilor a fost din nou în dificultate în minutul 27, când s-a poziționat ciudat la lovitura liberă executată de Chamed.

"Să lucreze psihologic cu el!"

Dumitru Stângaciu, fostul portar al Stelei câștigător al Cupei Campionilor Europeni și al Supercupei Europei, a analizat pentru Gazetă prestația lui Vlad din meciul de la Mediaș.

"Eu înțeleg că e presiune mare pe umerii lui, dar dacă la Mediaș a fost presiune, atunci cu CFR, Dinamo și Lazio ce-o să mai fie? Chiar dacă se spune că e talentat, că e de mare viitor, copilul ăsta mai are mult de muncit. Și, în primul rând, trebuie să lucreze cineva psihologic cu el pentru că altfel va avea probleme! A făcut greșeli mari de tot la Mediaș, dar să zică mersi că a avut și noroc! A lovit mingea de trei ori bara, iar pe final a tras unul pe lângă poartă că altfel era gol. Se zice că dacă n-ai noroc în meseria asta de portar, te lași și te apuci de altceva. Momentan, el a avut noroc, dar e clar că dacă vor campionatul le trebuie urgent un portar experimentat!", spune Stângaciu, cu 8 titluri de campion în CV.

"Ei vor performanță rapid" 

Și Silviu Lung senior a analizat prestația puștiului Vlad: " Steaua știa de trei săptămâni că are o ofertă de 2 milioane de euro pe masă pentru Niță și l-a folosit non-stop pe Florin în amicale... Ce să mai zic? Dă-i, domnule, copilului-minune meciuri că vine campionatul și tot greul cade pe el! O să fie o presiune mare de tot pe umerii lui pentru că toată lumea vrea performanță rapid, nu e timp de pierdut. Toată lumea spune că e de viitor, are perspectivă, dar are mult de muncit pentru asta". 

"Eu am mare încredere în el pentru că este un portar de 19 ani. Îl văd, în fiecare zi, la antrenamente cât de mult muncește și văd calitățile pe care le are. O să ajungă unul dintre cei mai mari portari ai României și o să meargă cât de curând la echipa națională" Nicolae Dică, antrenor FCSB

 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (17)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Februarie 2018, 22:28

...pana acum nu s au luat goluri din cauza lui ...

alexsandu6
alexsandu6  •  05 Februarie 2018, 20:48

Xenopol Alexandru • 05 Februarie 2018, 12:10 0 0 "Lacomia o sa-l coste scump pe patron,un caracter mic nu poate duce o echipa mare." echipa care are cel mai mare coeficient UEFA ce sa mai vorbim de caracterele patronilor celorlalte echipe mai ales alora care au bagat echipele in insolventa

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Februarie 2018, 18:11
Postat de andrei.f pe 05 Februarie 2018, 17:57

Aşa e, Vlad nu este încă de Steaua. Trebuie dat la o echipă mai mică unde să apere constant şi să adune experienţă apoi, la Steaua. Eu, la meciul cu CFR l-aş pune pe Stăncioiu în poartă !

Stanciou a scirs istorie la CFR. Acuma cele ce intampla la FCSB sunt aidoma proverbului si un prost arunca o piatra in apa si 10 destepti se chinuie sa o scoata. De ce l-a dat Becali pe Nita?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează