FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Eliminat degeaba! Confuzie la Poli Iași în cazul lui Ciucur: s-au luat după un site și nu mai știu câte galbene are jucătorul

Ciucur a uitat câte cartonaşe galbene a luat în acest sezon
Ciucur a uitat câte cartonaşe galbene a luat în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Ieșenii nu au doar probleme financiare, ci și probleme în bucătăria proprie: nu știu câte "galbene" are Alexandru Ciucur!

Alexandru Ciucur a luat în prelungirile meciului cu Botoșani cartonaș galben și a forțat situația cât să îl ia și pe cel de-al doilea, pentru a primi "roșu".

Momentul poate nu ar fi bătut la ochi, dacă nu ar fi făcut același lucru și colegul său, fundașul Cosmin Frăsinescu, care luase primul galben în minutul 34 al partidei, iar în prelungirile meciului "a făcut rost" și de al doilea.  

Președintele ieșenilor a elucidat misterul acestor "roșii" forțate, spunând că "Ciucur și Frăsinescu stăteau în campionat cu acele galbene, așa stau în Cupă". Acțiunea lui Frăsinescu are logică, acesta având deja 3 "galbene", fotbalistul a evitat să fie suspendat în meciul cu Dinamo din ultima etapă din 2016.

În schimb, Ciucur avea doar două cartonaşe, conform Ligii Profesioniste de Fotbal. Doar că ieşenii nu s-au luat după statistica Ligii, ci după ce de pe site-ul liga1.ro!

Acolo Ciucur figurează cu 3 "galbene", nu cu 2! În afară de etapele 10 și 18, când a luat cartonaș galben, conducerea ieșenilor susține că Ciucur a mai primit unul în etapa 9. Doar că atunci a fost avertizat Boiciuc, nu Ciucur!

Ieșenii urmează să verifice astăzi situația cartonașelor galbene ale mijlocașului la LPF, între timp acesta va sta în meciul din Cupă împotriva ardelenilor de la CFR.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
ion2010
ion2010  •  12 Decembrie 2016, 09:56

Liga1.ro e puscarie la statistica. Am patit-o si eu acum 2 ani, cand am luat de acolo o informatie eronata. LPF e sfant

Vezi toate comentariile (1)
Comentează