FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir, dezlănțuit la GSP Live: „Ciolacu e de felicitat, nu e stadionul Armatei! Ce facem, ne întoarcem în comunism?” + Asigură: „Becali va câștiga brand-ul”

Dumitru Dragomir / Captură GSP Live
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 10:17 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 11:21

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live, miercuri dimineață, unde a comentat într-o manieră frontală disputa dintre FCSB și CSA Steaua asupra stadionului din Ghencea. „Corleone” nu s-a ferit de cuvinte și a intrat adânc în subiect, recunoscând, încă o dată, că l-a ajutat pe Becali să preia clubul în urmă cu 20 de ani.

Dragomir consideră că implicarea prim-ministrului Marcel Ciolacu în polemica legată de Ghencea „e de felicitat” și salută revenirea clubului lui Gigi Becali pe stadionul din Drumul Taberei. „Nu e stadionul Armatei, nu ne întoarcem în comunism”, a „tunat” fostul șef al Ligii în emisiunea lui Costin Ștucan.

„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”
FCSB
„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

Dumitru Dragomir, dezlănțuit: „Nu e stadionul Armatei! E de felicitat Ciolacu”

„E de felicitat Ciolacu, chiar dacă Dâncu (n.r. - fostul ministru al Apărării, apropiat de CSA) încearcă să-i pună puțină piedică, deși nu cred că va putea. În orice caz, l-a plesnit puțin subtil Dâncu pe Ciolacu, dar cred că a făcut o greșeală făcând asta. Bine, Dâncu și o gașcă au curățat mulți premieri...

N-au ce să mai facă acum. Vor juca acolo și asta este normal. Așa este bine! Nu este stadionul Armatei, să fie foarte clar! Este stadionul țării. De asta e capitalism, nu ne întoarcem iar la comunism! N-ai făcut stadionul să-l ții de muzeu. Și repet, stadionul ăsta a fost făcut de Mircea Sandu și Mitică Dragomir, rețineți ce vă spun!”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Becali n-a fost condamnat pentru schimburile de terenuri cu Armata, vedeți-vă de treaba voastră! Luați și citiți hotărârea judecătorească și vedeți pentru ce a fost condamnat. El a făcut pușcărie pentru că i-a băgat pe ăia în portbagaj. Și ce dacă ar fi fost condamnat și pentru terenuri? Instanțele nu greșesc? Noi suntem invidioși că ăla (n.r. - Becali) a reușit!

- Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Dumitru Dragomir: „Becali se va bate și va câștiga brand-ul”

Întrebat despre perspectivele pe care le are FCSB odată cu revenirea în Ghencea, Dumitru Dragomir și-a continuat discursul incisiv:

„N-o să se liniștească nimic, oricum, noi suntem făcuți din sămânță de scandal. Doar unii respectă legile țării, alții sunt falși. Becali se va bate și va câștiga brand-ul și tot ce vreți voi. Oricum, indiferent de ce ai face pe lumea asta, nu poți mulțumi pe toată lumea. Nici Iisus Hristos n-a făcut-o.

Dom'le, am zis la nervi (n.r. - că l-a ajutat pe Becali să fure clubul), dar l-am ajutat să ia Steaua, ca să fie clar. Dar nu s-o fure!”. 

Dacă intervenea primul-ministru, se rezolva pentru oricine să joace în Ghencea, și pentru Metaloglobus. În orice caz, Marcel Ciolacu este o mare surpriză pentru mine. Nu credeam că are atâta sânge în instalație.

- Dumitru Dragomir

EXCLUSIV „Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

„Nu mă interesează cuvintele lui Becali!” » Răbufnire în Bulgaria, înaintea returului FCSB - CSKA 1948 + se confirmă absența de top

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
eddymaster
eddymaster  •  02 Septembrie 2023, 19:20
Postat de yellowstone_vs pe 04 August 2023, 22:22

te bagi ca prostul in seama ...........eu am zis la acea vreme prostalaule !!! daca au intrat in faliment de unde datorie :))))))))))))))))))) tare prost estiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...

tibi iq 33,pai fix aia este ca nu au intrat in faliment. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  04 August 2023, 22:22
Postat de us27steaua pe 04 August 2023, 19:37

fals,nu vea nicio datorie pentru ca s-a prescris daca nafaul descopera peste 5 ani ca am datorii nu mai poate sa imi faca nimic. habar nu ai de capitalism bah pro9s9tule.

te bagi ca prostul in seama ...........eu am zis la acea vreme prostalaule !!! daca au intrat in faliment de unde datorie :))))))))))))))))))) tare prost estiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...

us27steaua
us27steaua  •  04 August 2023, 19:37
Postat de yellowstone_vs pe 03 August 2023, 09:31

Ok !! Afc Steaua (fosta Steaua) avea o datorie de 14 mil de euro la stat , iar nentu Gigi s-a gandit el, daca face o societate noua , scapa de acele datorii !! Si a reusit acest lucru , cu ajutorul lui Mitica si Sandu !!! Apoi AFC Steaua a fost bagata in faliment ...nu stiu cine a bagat AFC'ul in faliment ...din aceasta cauza FCSB nu este Steaua !! nu Exista act de vanzare cumparare a clubului de fotbal Steaua Bucuresti , intre armata si Gigi Becali ...

fals,nu vea nicio datorie pentru ca s-a prescris daca nafaul descopera peste 5 ani ca am datorii nu mai poate sa imi faca nimic. habar nu ai de capitalism bah pro9s9tule.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează